Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eliki muftija Rijad, koji je najviši zvaničnik islamske religije u Saudijskoj Arabiji, je citirao proroka Muhameda u djelu da na Arapskom poluostrvu može postojati samo jedna religija. Potom je došao do zaključka da je bitno za Kuvajt, koji je deo Arapskog poluostrva, da uništi sve crkve na svojoj teritoriji, piše RT. ZAKLJUČAK: Islam je vrlo pogana vjera po pitanju prava i sloboda sloboda drugih neislamskih vjernika!!!
@Urban sami njegovi govori ga obezvrijedjuju, kao i njegove poruke
Dado Pređi i ti na islam dok ti nije kasno.Napusti tu pagansku tradiciju tursko k...o...p...i...l...e...
Bogumili= autori bogumilstvo posmatraju kao reformsku struju unutar vizantijskog pravoslavlja[3], a neki ih smatraju čak i prethodnicom velike reformacije zapadne crkve. Možete to naći gdje god hoćete! Vi ste hrišćani otpadnici, po..turički hrišćanski šljam za prezir!!! Nigdje ne pripadate niti pravim hrišćanima, a pogotovo pravim islamcima!! Doslovno vam ime kaže: PO..TURICE!!!!\"
Mi vodimo bogumilsko,a ne srpsko porijeklo.I nismo turska k..o..p..i..l.....a.....d ko vi srbi.Vi Srbi niste pravoslavci nego katolici jer je do 1054.godine bila samo jedna tj katolička vjera.Muslimani su autohtoni narod BiH,
pa sta ste danas onda? makedonci? bugari? hahahahahahahha! ke bude lol
dado bogumili nisu iz Srbije,nego iz Makedonije.Nisu ni kršćani jer su pape na Bosnu slali križare.Dakle muslimani ne vode srpsko,nego bogumilsko porijeklo,a vi se zapitajte za vaše jer nije malo 500 godina.svaki beg je mogao uzeti kmetkinju srpkinju.Vi Srbi ste isfrustrirani turcima,ali treba vas razumjeti ipak su vama vladali 500 godina
de pusti ovoga b@lijandera dado sviju ti...sto ga cimas da se vrati hris.canstvu, koji ce nam q.urac? cim se malo zategne, on ce opet izdati...prestalo se brojati koliko su oni to puta uradili. sta\'s, takva im je genetika. pusti ih tu na 24% re.zervata, znamo ko su, sta su, rascistili smo sa njima, nama 1/2 bosne, njima frtalj (pitanje je da li i to zasluzuju, ali mi smo vazda bili velikodusni), game over.
Pa hoćeš li se onda vratiti hrišćanskoj crkvi bosanskoj kako kažeš( ubili bi te bolan odmah u Saudijskoj Arabiji jer se odričeš Islama):) Znači sa ovim priznaješ da vam je Islam nametnut,?! Hvala bogu napokon priznanje:)
@dado znas ti dobro- ako cu se vratiti onda se vracam Bogumilskoj BOSANSKOJ C.RKVI :))Dado,dado..j.e.bo tebe Tvoj Babo Turcin Murat koji te prije 500 godina dovede takva lazljiva sa sobom i naseli na podrucje Hrvatske i Bosnjacke Bosne:))
KTM pa i da si bogumil, hoćeš li se onda vratiti hričćanskoj vjeri ili ćeš ostati islamski po..turica:)Hahahaha
@dado..ajde BRE vise ne resi sa tim Bogumilima-SVE SE ZNA!Nema nikakvig Bogumila iz \"SRBIJE\" ali ima Bogumila-Bosnjaka i stevaka u ILIRSKOJ BOSNI koja je bila na podrucju danasnje srbije!NE RESI m.atere ti tvoje Turske-nemas identiteta ni izvora pa sad lazi koga jos mozes hehee koja mizerna vlaskosrpska potreba za lazlju pa to je sramota
Bogomili (patareni) nisu bili nacija nego verska sekta u okviru hriscanstva. iz Srbije su bogumili nasli utociste u Bosni i tamo su postali zvanicna drzavna crkva. U vecini su bili srpskog etnickog porekla a manje hrvatskog ( mozda tamo na zapadu Bosne ). Njihov slab vjerski identitet je bio razlog zbog cega su tako masovno prihvatili islam pod turcima.
umjesto da kaze bar onako Ljudski osnovno zaljenje-ZAO mi je nevinih,zicom vezanih,mucenih i poklanih djecaka,nevinih a silovanih djevojcica,beba,zena,djece,staraca, zato mi je masovnih grobnica,logora..ZAO MI JE!Ali ne..nema to LJUDSKE DUSE -je.beni srbopravoslavni SOTINISTA c.rknite vlaskociganska genocidna srpska stoko-SRAM VAS BILO-SIKTER!
Svi tvoji citati su tipično iskrivljivanje historije.Na prostoru današnje BiH su živjeli Bogumili koji su masovno prelazili na islam.Muslimani su najviše potomci bogumila.A vi se zapitajte kakvog ste porijekla I ko su vam očevi,