Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bolje ilegalno živ nego legalno mrtav"
Životna želja mi je da na jednom članku imam 2 top komentara. Nadam se da je 2017 moja godina!
@photoshop sta kazes na ovo? ja zivim tvoj san :P https://www.klix.ba/vijesti/regija/sedam-kandidata-za-predsjednicke-izbore-u-srbiji-cekaju-se-potvrde-za-jos-cetvoricu/170313015
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nek si zdrav i živ, ali što starog preko novina zavali...?
kako se može nabaviti ulje kanabisa,slićan problem,rvi
Skupo je to i nikada ne znas sta su ti prodali(mogu ti prodat od industrijske), zato ga napravi sam. Zasadi jedno 5 feminiziranih biljki i kupi par litara alkohola, kuhaj na struju, jer na plinu moze puknut.
ovo treba država po svojom kontrolom proizvodit, al ne smiju zbog farmaceutskog lobija
Da ti budes ziv i zdrav.... Jel to legalno ili ilegalno boli te I Q vac........ Zivio i sretno....
dobro da si se klixu javio, inače bi te zvali na informativni razgovor
Legalno je da te tuze a ti i dalje sjedis na polozaju, ali nije legalno da sam sebi nadjes lijek za bolest. Parallel freaking universe!!!
Zakonom o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga, Bosna i Hercegovina je 2006. g. ostavila mogućnost uzgoja konoplje pod propisanim uslovima. Nažalost, primjena Zakona je veoma otežana, prvenstveno radi nesnalaženja policijskih i sudskih organa, ali i nepostojanja organizovanog otkupa, jer je uzgoj zabranjen bez ugovora sa otkupljivačem.
Jarane mani se droge.
Farmaceutski lobi... Strasno je kako su jaki... Otrove nam prodaju, a lijek u prirodi :(
Bas mislis da im je cilj da neko ozdravi.Izlijecen ili mrtav pacijent je izgubljena musterija.
@nexxy Vas dvoje vidim trosite ulje od paranoje. Nek vam kaze posto je placao "ulje" koje je uvozio iz Slovenije i kakav je TO lobi koji ti prodaje "ekstrakt" korova pod pricu "ovo lijeci sve a nije ilegalno jer je procenat THC-a manji nego u samoj travki". Ili jos bolje, pitajte ove "dobrocinitelje" sto ljudima koji se za slamku hvataju prodaju to smece - koji im je procenat izlijecenih u odnosu na one koji umru?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
moj prijatelj "hadzija" obolio od karcinoma i koristi ulje trebo nestat za 2 mjeseca eno ga ziv i na nogama nakon 6 mjeseci kaze da mu pomaze ne mjesajte vjeru i medicinu "konjine"
jasno je da nas je vezeci sistem vrijednosti natjerao da se oslonimo na farmaceutsku industriju, stvaraju se "lijekovi" koji uzrokuju nove bolesti za koje opet ta industrija trazi kao nove lijekove itd. zna se ko zaradjuje.. BiH sa svojom klimom bi mogla da organizuje kvalitetnu proizvodnju ulja kanabisa, ali se treba izboriti sa potplacenim komisijama, vladama koji se kao brinu o nama
Marihuana prikriva simptome a ne lijeci. Mozes covjeka izbost i narokat ga anesteticima da ni ne osjeti da krvari. Nit si ga izljecio nit mu je pomoglo, samo prikrilo bol
@Jiaogulan Kako kome moj ti... nikad u zivotu nisam psihozu dobio od trave... i kakve su to gluposti da pate svoje familije i djevojke? Kako mozes tako sve strpat u isto. Nije kod svakoga tako. Uostalom pretstavljas travu kao da je nesto gore od cigara i alkohola...
Da li je izlijecen? Sumnjam. MS dolazi dugotrajnim postepenim pogorsavanjem nizom godina. Sam je rekao da je izmedju perioda jacih simptoma, funkcionisao donekle normalno..Za one koji ne znaju sta je ms, degenaracija zastitnih slojeva na aksonima nevrona, prilikom cega nervni signali postaju oslabljeni. Cannabisovo ulje nema efekta na navedeni uzrok simptoma MS-a. Vjerujem da Irfanu ublazuje bolove, i da je pristuan izvjestan placebo efekt. Nazalost, za sada ne postoji lijek protiv MS.
Za multiplu niko nikad ne smije reci da je izlijecen,i sam sam od tih.Ali,dilatacija jugularnih vena po Dr.Paolo Zamboniju zvana CCSVI,ili kronicna cerebrovaskularna venska insuficijencija me sedam godina vec drzi na nogama i bez relapsa,ali to neurolozima ne znaci nista,jer su izgubili pacijenta.
Sad ce se narkomancici hvatat za slamku i govorit 'pa vidis da je trava zdrava'. Ulje kanabisa svakako, dzoint i ne bas. Sretno momak!
Narkomancici? Narkoman si ako duvas travu? Jesi li narkoman ako cugas? U cemu je razlika? Opijat i jedno i drugo. Samo sto je cannabis daleko manje stetan, daleeeko... i i od obicne cigare... daleko
gledao sam ga par puta na tv-u, podrzavam momka, samo bi volio da je zbog svih nas donio i nalaze koji potvrdjuju da je oboljeli od MS-a i nalaze da mu se stanje popravilo.