Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala velika iranu na pomoci koju su urucili tokom rata nasem bosnjackom narodu necemo zaboravit
nema goreg sta ce nam oni...
mashallah jel to dosao da nas uvede u nuklearni program razbijanje atoma maljem u banovicima
Uskoro ce muslici zajedno sa NATO da pucaju po \"braci\" irancima.
Bujrum jaro u svaka doba !
@iznobed Heliodrom, Stolac,Omarska,Srebrenica, to nisu genocidna zlodjela Bošnjaka,nego zločinaca koji su iz reda druga dva naroda. I valjda biseostalipripadnici tih naroda trebali stiditi ovih zločina. JeliLištica i ostali \"gradovi \", spadaju u tu \"Vašu\"-\"nebošnjačku\" teritoriju.Pardon i pola Mostara+ 10 milijardi tona kamenjara u Z. Hercegovini!
iznobed 26.04.2010. u 10:34 e na pravom si mjestu. tu ces naci najvise istomisljenika i protivnika zapadne civilizacije i napose avrope i amerike.... ali samo na 22% od teritorije ove zemlje,... na svu srecu. ako bogda uskoro i manje. @iznobed Nije 22% nego 30% ali štabi to značilo, jeri R.S je vlasništvo svih BiH građana pa i Bošnjaka, pa i Zapadna Hercegovina. A valjdapodtim podrazumijevaš dio koji je Armija BiH kontrolisala prije Deytona. Inačeosnivači tzv. hercegbosne i RS su pravi neevropski elementi jer se je na tim teritorijama odigravao genocid . Dođi u bilokoji veći BiH grad, a usvima su izuzev Banja Luke Bošnjaci većina, pa ćeš vidjetidami nismorušili bogomolje i osnivali logore!
e na pravom si mjestu. tu ces naci najvise istomisljenika i protivnika zapadne civilizacije i napose avrope i amerike.... ali samo na 22% od teritorije ove zemlje,... na svu srecu. ako bogda uskoro i manje.
nikako nevalja.. ako glasamo za onda cemo se zamjeriti braci nasoj, a ako glasamo ne onda ce nas evropa provalit da smo tu samo obicni uljezi i da ne pripadamo evropi
Mottaki je l\' valja prasetina u srajevu?
Pa mislim da je njemu jasno da nema 5 zemalja na svijetu koje mogu raditi bilo šta bez dozvole \"belosvetskih moćnika\". A nas nema u tih 5 zemalja. U svakom slučaju - dobrodošao Mottaki.
Opa opa opa Proslo je vrijeme vlaske vladavine na Balkanu
Garant dolazi da zamoli nase pedere da ne glasaju za uvodjenje sankcija Iranu u VS UN-a. A ne zna (ili zna) da nas Zapad moze ucijeniti kako hoce i kad hoce da glasamo kako oni hoce a ne kako mi hocemo, mada ne vjerujem ni da kod nas postoji saglasnost kako glasati.