Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek nam je dragi Allah na pomoci. Ovih 70% strucnjaka sa klixa...vojnih, strateskih, vjerskih, ekonomskih itd.. do petka se moraju javiti na biro zbog zdravstenog. Ostalih 30% radi za neki minimalac ili su se vec uredno bez zakasnjenja javili na biro.
Čestitaju sami sebi pobjedu?
Nemas na tome nista cestitati vidis sta su uradili a ni 30% svijeta se nece nikad vratiti u taj grad.
Vako su i Srbima cestitali oslobadjanje Vukovara.
Kakve su ovo pobjede i radovanja? Nigdje grada, sve ruševine i smrt okolo!? Neka ovo bude pouka ovim primitivcima ovdje na Klixu da bi, ne daj Bože i kod nas ovako bilo na sve tri strane!! Već smo jednom slično imali!Najopasnije misli su da bi neko druge ubijao i rušio mu kuće, a da se isto to i njemu neće dogoditi jače ili nijansu slabije!!! Sirija nek bude opomena svim vrelim glavama!?
Toooo Sirijska armijooooo gazi teroriste pobunjenike !!!
Iran je zlo čovječanstva... Iblisova vojska... Nisu oni džaba udružili snage sa pravoslavnom rusijom... vlah sa vlahom pod ruku... A zaboravili su na džehennem... džhennemski psi... hehehehhehehe
@Skutor Patriota a ja im jake potpore... kjafiri kjafire i podrzava... hahah... da je Iran I od islama, kako bi se vi svi borili protiv njega i njih heheheheh
A Tvoj Erdogan i Tvoj kralj Salman sa Izraelom i Amerikom. Fuiiii...
zamislite godine kasetnih bombi, raketa, kise otrovnih plinova, sprovoda nakon sprovoda, smrt nakon smrti dok svijet gleda kako tvoja zemlja i narod bivaju unisteni, kako junak asad slavi pobjedu rusa nad svojim narodom.
SHIT-i FOR SHIT-i.
vi jeste nasi prijatelji al nemate sta diktatoru da cestitate, vidi sliku-e, preko 300 000 hiljada ubijenih i veci centri razruseni a sve zbog zeta od engleza, vidi toliko video zapisa od svjetskih tv kuca gdje djeca stradaju.
iste zapise stradanja dijece mozes pogledati na you tube - aleppo 2012 god kada su pobunjenici ubijali dijecu na pocetku opsade grada.
@drinajedina iracane ubija proslost i osveta sita na vladanje husa, tada sadamova vojska i pristalice su danas "islamska" drzava koji su izgubili poziciju zbog amerovog djelovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
cestitke i iz zapadne hercegovine hrabrim sinovima regije.