Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci to je čovjek koji se ko lav bori da svi imigranti ostanu u BIH i pametuje al uzima platu 20 hiljada
@Rabbit Ako su migranti imali 2-3 hiljade eura da dodju do Bosne, onda nisu sirotinja. Koliko to bosanaca ima 3000 eura ustedjevine? Pitam jednog kako si dosao u BiH, kaze fino, letio do Istanbula avionom, platio 500 eura da ga iz turske prebace u grcku, i polahko busevima i pjehe do Bosne. Nije to sirotinja.
Ovaj Van der Auweraert je najvece zlo koje je uspijelo nagovorit i parama namit nasu vlast da se nalazimo u ovakvoj situaciji. To djubre od govneta koje prima Bog zna koliku platu, vazi gdje da udomimo te fine pakistance. Pa nosite ih sebi u holandiju gospodine sa kravataom!! Tipicna kapitalsticka mafija, moli Biga da ovo sto duze traje da bi iz ogromnih fondova dalje sebi dijelu finu platicu!
@User53gd638 Kad "naše" političare boli kuki za nas... zašto bi se neki stranac brinuo?!
To je taj nadaleko poznati bosanski merhamet, to nidje na svijetu nema!
i ja pozivam tebe da ih pokupite u svoje zemlje pa im obezbjedite sta god hocete budite humani u svojoj evropi
Peter van der Auweraert, kretenu jedan, ti si ih i doveo u BiH. Đubre jedno licemjerno, pa ko je zadužen da brine o njima.
1. sami su na put u strane drzave i Kontinent uputili 2. Merkel je kriva 3. erdogan je kriv 4. Bosna ima svoji problema
Protjerati IOM iz drzave i zavrsili smo sa svim problemima.Bez njih nema logistike i mali bradati štakori ce se vratiti na ono mjesto gdje takva postoji.Ne zalim ljude koji ne postuju svog domacina ni u jednom segmentu.
Protjerati bagru, prave su štetočine! Hoće hranu bez rada.... PA I JA BI DA NE MORAM RADITI 8 SATI DNEVNO a da me neko hrani, oblači itd...
Pa upravo taj IOM dobija milione eura iz EU fondova, za migrante. Šta radite sa tolikim parama?
"...zapalise migrantski kamp u Grckoj i ne cusmo od gospodina nijedne rijrci osude...Biscani-Krajisnici...dodje li vam i jedan novi migrant u Kanton ili uspije li i jedan iz Kantona proci u HR.,nikad ih se rijesiti necete..."
Ovaj IOM treba banovati iz ove države i zabraniti ulaz, oni su direktni krivci što ovi kriminalci dolaze jer ih oni zovu, oni im grade kampove i sipaju čajiće, pogledajte na youtube snimaka ovih izmišljenih udruženja kako u grčkoj uče migrante kako će prolaziti kroz koje zemlje i kako će lagati koji im je cilj putovanja
Necemo se mi njih rijesiti jos ko zna za koliko, jer niko ih nece iz drugih zemalja, a nase ''poštenjačine'' od političara neće da ih deportuju jer su uzeli pare od njihovih zemalja da ih ovdje drze i to medjusobno podjelili, tako da moj narode u ovoj drzavi nema promjena niti ce biti dok sami ne pocnemo se boriti za iste.
Jedino rjesenje ove krize je da im se onemoguci da ilegalno putuju. Eno ambasada, pa neka kao i svi ostali koji zele u Evropu, apliciraju za vize. Ili nece ili ne znaju da to tako ide. S ovim pristupom, i da spavaju u blatu, dobili su daleko vise nego sto su zasluzili. Ustvari nisu zasluzili nista.
SRBIJA IH PROTJERAVA U BOSNU I HERCEGOVINU!!! U DOGOVORU SA MILORADOM DODIKOM!!! HRVATSKA IMA NEDA NAPRIJED SVE U DOGOVORU SA ČOVIĆEM!! A NAŠI POLITICARI (BOSNJACI) SE BAVE TENDERIMA I LOPOVLUKOM!!!
STRATEŠKI I PLANSKI SRBIJA I HRVATSKA NAPADAJU BOSNU I HERCEGOVINU!!! A NAŠI SE BAVE TENDERIMA I KRIMINALOM!!!
O izbjeglicama se samo u arapskim zemljama manje brinu.
HHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAAHHA!!!!! HAHAHSHAHAHHSHSSHHAHAHAHAHAHAHAAH!!! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAH!!! SEXI MINISTAR!!!! SEXI JAHAČ!!!!! HAHAHAHHA HAHA!!! BAVITE SE VI TENDERIMA I LOPOVLUKOM!!!! HAHAHAHHAHAHA(SDA) MAFIJA!!!HAHAAHAHAHAHAHA!!!!!!!