Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.kraljevskaporodica.ba
Ovaj gosp. Inzko samo treba ovo treba ono...
Majmoonov majmoončić koji je napravio krizu sad nam drži predavanja o tome kako izaći iz krize. Bljak...
i tebi bemje terma austrougarsku...
Ma kupi prnje bagro i razguli iz drzave, j..ete nas i vi evo vec 17 godina u zdrav mozak, skupa sa SDASDPSDSHDZSNSDHDZ1990SBIHBAGROM u talu.
Znači, ko bude pokreno vitalni ne ginu mu noga iz parlamenta ili nametanje odluke od strane njegovog veličanstva niskog predstavnika.
Žalosno je, što ja i ovom prilikom, mora govoriti o tome da postoji mogućnost blokade, jer očito je da dio parlamentarnih stranaka smatra da organi sudske, izvršne i zakonodavne vlasti u FBiH, ne služe za to da vrše svoju funkciju na dobrobit građana FBiH, nego služe da bi se blokirali procesi u FBiH i na taj način situacija činila što je gorom mogućom
Jel dosta vise da nas bagra budimir i ostali tlace ?
Ovo zavisi isključivo od toga da li većina postoji ili ne postoji u ukupnom Domu naroda, ne ni po klubovima, niti od broja izabranih, nego od broja prisutnih koji su glasali. Nakon toga, ti suci koji ispune te uslove će položiti zakletvu, jer ne postoji nikakva dalja uključenost bilo predsjednika FBiH, bilo predsjednika i potpredsjednika FBiH u ovaj proces
Sta ova bagra lijanovici i ostali rade....kradu poljoprivrednike penzionere borce a sad i prave puc na vecinu u vladi...za ovo nek ood njih treba da snosi krivicnu odgovornost !
Zivko Budimir, Braca Lijanovic, Desnica Radivojevic....u suradnji sa SDA nanose nesagledive stete gradjanima i federaciji BiH !
Do groba haman...hahha
Do kada ce nas SDA maltretirati ?
Ovo sta radi sda u kooperaciji sa lijanovicima prevrsava svaku mjeru i neko od njih mora snositi krivicnu odgovornost za ove postupke i stanje u kojem se nalazimo.
Gradjani BiH MOLE predsjednika FBiH Živka Budimira da konačno FBiH vrati u ustavne okvire i u duhu osnovnih postulata demokratije, na što je nedavno upozorio i Visoki predstavnikValentin Inzko, prihvati realnost koja se zove nova parlamentarna većina i građane oslobodi od torture SDA-ovog, od predstojećeg stranačkog Kongresa, prestrašenog predsjednika.