Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ko Bosanac nemam nikakva prava u sopstvenoj zemlji, građanin sam trećeg reda zajedno sa Romima, Jevrejima i ostalim .. to govori o Bosni ko fašističkoj-tronacionalnoj diktaturi
Zato sto je BiH drzava na aparatima, ova drzava ne moze da opstane i apsurdan je njen opstanak s obzirom da u njoj zive tri naroda koji su se mesjusobno klali, ubijali, silovalo pre samo dvadesetak godina
@Varaga900 .. Amerika, Španija itd su zemlje koje su imale puno krvavije unutrašnje sukobe nego mi pa opet vrhunski funkcionišu .. slabi su ti argumenti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cemu ti klovnu sluzis .... da ti se pojavi slika kao sa gulasa na naslovnici i nesto kazes ..... primjeni bonske ovlasti ..... donesite izmjene IZ-a kako treba a ne kako hoce HDZ i treci entitet .... ova druga rjesenja koja su na stolu uskladiti sa medjunarodnim aktima i to je to .. dok ne uklonite kocnicare EU I NATO integracija nema ni mira u ovoj zemlji ... a medjunarodna NE zajednica je za ovo sve kriva
@x111tayson ne bi mi vjerovao, al on je najbolji visoki predstavnik kojeg smo imali, baš zato što ne radi ništa. Ovako ćemo kad tad naučit glasat za bolje predstavnike, onako bi kmečali međunarodnoj zajednici za svaku sitnicu. Misliš da su interesti stranaca da nama bude dobro? Bolje da ne radi ništa, nego da radi njima u korist.
nema prava ni demokracije gdje populacija of 200.000 ima isto političkih predstavnika i prava kao i populacija od 2.000.000. stanovnika. kod kad kazu da su majorizirani....pa ko nebi pobio stoku.
Nasim politicarima nikako ne odgovara ta konvencija o ljudskim pravima. Nasi politicari provode politiku koja u osnovi sadrzi elemente segregacije, nacionalizma i netrpeljivosti.
Samo u Musolinijevoj fašističkoj Italiji,Hitlerovoj nacističkoj Njemačkoj i poslijeratnoj BiH se čovjek NE može ni kandidovati na izborima,jer ga mati nije rodila kao Talijana, Njemca ili (u našem slučaju) konstitutivnog.Toliko o Ustavu koji je "jednak za SVE građane BiH".A svi volimo da se pnosimo kako je Bosanka u Austriji ili Švedskoj postala članica parlamenta-a zamislite da njihove vlasti kažu:"E ne možeš biti u parlamentu jer nisi KONSTITUTIVNA".Pametnom dovoljno.
@MuhammadTheBomber pa upravo o tome i govorim. SVAKI državaljanin treba da ima ista prava;jedino kod nas si rođen kao nekonsitutivan (mati te rodila "pogrešno") pa se ne možeš ni kandidovati (bez obzira što su ti šanse vrlo male ili nikakve) i bez obzira što je tvoja porodica tu preko 500 godina. Kao što sam rekao Musolini i Hitler su imali takve zakone i poslijeratne BiH vlasti.
Samo me zanima kako bi se ovi koji "pucaju minuse" osjećali kada bi neko u zemljama van BiH,rekao da im se oni (bez obzria što su državljani tih zemalja) ne mogu kandidovati na odeđene funckije,jer ustav tih zemalja kaže da nisu "konstitutivni". Svi serendaju kako su muslimani ugroženi u cijelom svijetu (što na žaaost jeste istina), dok ovdje politički predstavnici muslimana ne dozvoljavaju nekonstitutvnima da imaju jednaka izborna prava kao i Bošnjaci, Srbi ili Hrvati.
Svi imaju jednaka prava osim HTZ koji trazi trostruka prava :))))))
ko zna citati izmedju redova ovo je poruka Covicu evo i dokaz citat ,, "svi građani imaju pravo na jednak odnos bez obzira na njihovo etničko ili vjersko porijeklo, politička ili druga uvjerenja,kraj citata dakle jedna politicka partija nema exluzivno pravo ( HDZ ) da bude birana u predjsednistvo ili bilo koje organe vlasti. Moze i Lijanovic i Komsic Ciganin i ja i ti i bilo ko drugi ko prodje demokratsku proceduru .
sejdic finci na aparatima od 2009 god.
Nekad pomislim da je onaj Dodo u pravu po pitanju ovih delegata i OHR-a. Ovaj Incko, umjesto da iskoristi svoje ovlasti i sjedne pa napise zakon koji je uskladjen sa konvencijama na koje se poziva, pa ga proglasi kao neki njegovi prethodbnici, on se javi jednom kvartalno i nesto njezno kaze. De ba, pokazi muda EU, radi svoj posao, zar ne vidis da smo mi stoka koja se nece dogovoriti.
Tri naroda ? Koliko entiteta .Svako bi na kvizu rekao 1 ili 3....Dva bi odgovorio samo retard.E tako su napravili Bosnu za retarde.I zavrsice ko retardistan.
Ovaj dosadan ko picajlza.Bat jedna korist od ovog raspada Bosne ,je da ce se rijesziti ovih protektorata.Jebote jadne zemlje koju obakvi supci vode a ni korak naprijed nego 100 natrag.Podijelili Bosnu i sada peru pare za milion stranaka iz Eu i naravno znaju sta je Dejton Podjela Bosne .I kada su Dejton prihvatili svi,a oni vidkjeli da bi moglo biti ok,poceli ga mjenjati da se zakuha.
Jeebi me ako ovaj zna đe nas vodi I meni se čini
Jeebi me ako ovaj zna đe nas vodi I meni se čini
sjetio se bekrija na vrijeme da je potrosio previse love na ku*we i alkohol... nego inzko...ako ispravis krivu drinu...uspjet ces i ovo sta si sad izjavio... palamudit mogu i ja... al uglavnom ne pije vode.
i ujedno da kaze da ode na odmor i da je dobio i 13 platu od 40 hiljada a ni kako hocemo