Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je bit visoki predstavnik. Sjedis na kafi, procitas novine, javis raji da si zabrinut zbog ovog sto si procito, narucis jos jednu kafu...
Inzko brate, ako želiš, možeš kompletno rukovodstvo RS smijeniti. Druga je stvar što si, kao što neki dan rekoh, ženski spolni organ ;)
Daj kakav intelektualan komentar jbt.. Ako si genocidaš ne moraš odmah biti i glup.. ❤❤
Samo ištro Iso👍👍
Bas se sekira ovaj Inzko, secer ce dobiti
oduvijek ste zvali strance da vam pomazu i upravljaju vama...Repa bez korijena, Minionsi u stvarnom zivotu
Gosp Incko zasta platu primate pa vi to trebate hapsiti suspendovati ili vec sta pa vi ste taj organ koji trebate NE DOZVOLITI mimo daytona da se radi a ne samo da ostro osudzujete te stvari.
UN treba fino da ga pita: Sta Vi, gospodine Inzko, radite po tom pitanju, osim sto izrazavate zabrinutost? I sta radite po mnogim drugim pitanjima?
Sad ce UN poslati plave šljemove i sve ce biti ok.
Ne zaboravi opomeniti nemoj poslije da cetnici kukate sto ovo ili ono stare vam vase hebem...
Eno ga zabrin'o se
Ma lud Inček. Čuj upozorio... hahahahaha... Fuli jednom upozorenja kuću fulio dBd.
jesu li živi ovaj rom i ovaj židov još uvijek...inzko pojma nema..ali zato janje s vučije luke sa jaranom iz sds....neprocjenjivo!
Dobro, i ko ce kome staviti soli na rep?I hoce i UN izraziti duboku zabrinutost? Ološu!
Napokon nešto konkretnije od zabrinutosti. Jedini ozbiljan potez u mandatu. Opravdao je 1/1000000 dio plate.
I UN-vci su se pocesali po guzici, bas kao i ti
Pos'o je dobar, a para laka...