Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao ŠAHBAZ !
Majke mi moje. Gasi državu, parlament, odbore, skupštine.
Izgleda da on ne bira goste
Ne znam kako mozemo imati ovog covjeka kao visokog predstavnika jedne ozbiljne Europske zajednice. Na ovoj poziciji treba biti covjek za primjer. Ovako se ponasati i nama prosipati neku kulturu i civilizovanost. Kulturniji su nasi politicari od ovoga, ali po jednom su isti tj ne rade niti on niti nasi politicari nista.
ovo je dokaz koliko je strancima stalo do bih i napretka , crna rupa , tamni vilajet !!!
Incko zvani 6 deca...
incko seronja
Imal jedna za mene?? daa :))
Ovaj inzko samo i ide po pijankama i sjelima... Boli ga racku ima platu 20 milja, ne radi nista (doslovno) ide po utakmicama i kafanama... ma ljepota...
Vidim ja raji simpa ovo, Inzko na ti sa svima, fin co'ek. A meni je prco u oko upalo to sto se nadao da je cuga i provod u pitanju, i tacno se vidjelo razocarenje na njemu kad je skonto o cemu se radi. On mislio da ce se snimati pornic, a ono ozbiljna spika. E, sad, ne bih ja imao sa tim problem da to nije paradigma njegovog ponasanja kao VP u BiH. Covjek nista konkretno i dobro za ovu drzavu nije uradio od kada je dosao. Ali da je raja i da zna meracit, to stoji :D
Kritikuje politicare u BiH a gori je od njih. Nista ne radi a jos i orgija.
Pa ovo je njima avantura. Doci u Bosnu, dobra klopa, fina priroda, gostoljubiv naroda, a bogami i narodnosti... pa to je za njih sviju jack pot. Malo prospi suplje ovome i onome, napisi po neki raport tu i tamo i samo pici dalje.
Bošnjak sam muslimanske veroispovjesti ali BOGIĆU BOGIČEVIĆU - rodila te majka BOSANKA u pravog domoljuba i miroljuba - jedan od zadnjih PRAVIH ono naše po starom LJUDINA, ama nije ni LJUDINA nego LJUDINA IPO.
malo se popilo,pomezetilo,janjetina,prasetina
malo bi Inzko dzabaluka, da se popije sta i pojede :D a plata mu ko Fahraonovi tornjevi
bahata seljacina
Navukao se Incko na sljivu i krusku ,vidi se da samo sara ocima kad ce da padne meze na sto ...
hahahahhaha, okahrio se kad je skontao da nije u pitanju 'sjedeljka'.