Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko voli Karla Bilta
Imal ko da proda dvije ovce,trebaju mi hitno tel; 343-8765
Mi smo muslimanima propisali dzihad a ne Valtentina! Dzihad, stoko dzihad!!! Joj sto cu popuniti Dzehenem sa vama...
Nekad će se saznatI za koje INTERESE RADITE!!!!!!!!! NETREBA VIŠE NIŠTA KOMENTARISATI JER SVE ULAZIMO U BOLJU BUDUĆNOST??? HELOOOO Ma GDJE GA NAĐE.....
Dobar potez Incka. Sada treba Hrvatima dati entitet i svi ce biti zadovoljni. Naprijed Srpska, naprijed Herceg-Bosna, naprijed Bosnjakistan reisa Cerica i... mirna Bosna
Konačno je i Inzko shvatio da su ovi prijašnji bolji od ovih sadašnjih. Od dva zla treba odabrati manje. @hrvat Žao mi je ali mi se čini da si i ti rođen u toj ,, umjetnoj tvorevini\'\' a bilo bi bolje za sve da nisi. @megacar Sve nadležnosti se trebaju vratiti priznatoj nezavisnoj Republici Bosni i Hercegovini.
iny Tako je svak svome i svi sretni i zadovoljni,dole BiH umjetna tvorevina
Pa zar se može nešto bolje očekivati od ovih što predstavljaju civilizovanu evropu.Za njega i njih mi Bošnjaci smo stoka i treba nam sve onemogućiti a oni ostali su u pravu i smijenjeni su i zatvoreni samo iz razloga što nisu ostvarili potpuno istrebljenje i nestanak muslimana sa ovih prostora. E moj Incko ti samo bezveze pričaš i ti niti možeš niti ćeš ikoga iz genocidne tvorevine smijeniti.TREBA DA SHVATIŠ DA SI OVDJE SAMO DA PRIMAŠ LOVU JER TVOJI NALOGODAVCI SU MRZITELJI ISLAMA.
Inzko popunjava srpski kadar za narednu fazu misije EU-a u Bosni, pucanje Bosne po nacionalnom shavu, pa time i lakes kontrole teritorija. RS-Srbiji, HB-Hrvatskoj, a za kontrolu ono malo Bosne sto ostane, ce biti dovoljno i samo par stotina vojnika i desetak promatraca.
Ovo je dokaz da je Esdaunova politika dozivjela krah i da je Evropa vise ne podrzava ,sada treba vratiti nadleznosti Republici Srpskoj koje su joj nelegalno otete.
ma fini su to insani, nema sta..
hahahahahaha toooo inzko...i ovaj ce ko lajcak... ooo tugo jesenjaaaa