Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO! .....................................BUDALO!
OHR vam se OHO
Bunili se mnogi kada sam pisao da je taj lik obicni austrijski konjusar koji uzima piksu...Gdje ste sada vi sto volite ohr i valentina ;)
Ravnopravnost se ne dobiva federalnom teritorijalnom jedinicom.Nemaju je ni Bošnjaci.Ravnopravnost se dobiva u učešću u vlasti i gradeći državu a ne svoja sela.Na koji naćin su to Hrvati majorizirani kako kažeš 98% a gotovo sto-postotna vlast Hrvata je u kantonima 2, 7, 8 , 10 , te djelomočna u ostalim kantonima.Prema broju stanovništva od 17% u cijeloj BIH mislim da čak imate i previše vlasti.Zašto ista prava ne tražite i u RS-u gdje postoje općine gdje su hrvati bili većinsko stanovništvo?Zato jer je još uvijek nad BIH nadvijena avet dogovora iz Karađorđeva. Sveštenike niko ne tjera iz Sarajeva i to će sami potvrditi.Zakon o restituciji oduzete imovine od strane bivše Jugoslavije još nije donešen a važi zakon o stanarskom pravu koji je izglasao i sam HDZ. Kada se zakon promijeni(ako) tada će i imovina biti vračene svim vjerskim zajednicama.Vjerske zajednice nemaju veća prava niti su povlaštene u odnosu na druga udruženja građana ili pojedince.
TOCNO JE DA CE HRVATSKA POMOCI BIH ALI POD USLOVOM DA HRVATI U BOSNI BUDU RAVNOPRAVNI I IMAJU SVOJU FEDERALNU JEDINICU,,SJETITE TE SE SPORA HRVATSKA -SLOVENIJA ,TO CE BITI ISTO TRAZENO ZBOG HRVATA U BIH,98 % HRVATA JE MAJORIZIRANO OD STRANE BOSNJAKA KAO ZA VRIJEME JUGOSLAVIJE,TJERATE NAM SVESTENIKE IZ SARAJEVA I ODUZIMATE IMOVINU ,SVE CE VAM SE TO VRATITI ISTOM MJEROM USKORO...
Neznam samo gdje ti vidiš pravdu. Oslobađaju se kriminalci za koje i malo dijete zna da su sve bogatsvo stekli pljačkajući vlastiti narod. Nekada su sa magarcima išli do grada a sada u luksuznim limuzinama pa čak i helikopterima. Hrvati u Hrvatskoj nemaju nikakve veze sa Čovićem i njegovom klikom da bi se nešto svetili Bosni i Hercegovini. Čak šta više Hrvatska će prije pomoći Bosni i Hercegovini nego odmoći kako bi neki kao ti željeli iako živiš i rođen si u BIH.
Cera znašli ti ko je dobio ove izbore? Večina Bošnjaka je glasala za građansku stranku SDP ali ni to Evropi ne odgovara jer su im sada draži nacionalisti i oduvjek su to i bili, pogotovo oni iz zapadnog dijela a zna se i zbog čega. Do juće sam imao pozitivno mišljenje o gospodinu Inzku ali me danas jako razočarao.
Jasna poruka narodima BiH da Evropa dize ruke od nas ....... sacekali su izbore da vide je li se narod opametio kada su vidjeli da ovaj narod sam sebi ne zeli dobro i da opet bira SDA, HDZ, SNSD i ostale koji ga pljackaju ovi iz Evrope su odlucili da nas prepuste na milost i nemilost onima koje smo birali. Nek nam je Bog na pomoci ...
Kao prvo, promijeni nick! Drugo, u tome je stos lop.ova, sto im se ne moze DOKAZATI lopovluk! Trece, kad ce Hrvatska uci u EU.......eh, to je pitanje!
CESTITKE GOSPODINU INZKU,DOSTA JE BILO NAMJESTALJKI SDP-A ,FTV I TUZILASTVA,,;SKLONI COVICEV PREDMET U KANTON SARAJEVO I DRZI SAMO DA GA NE IZABERU MADA COVJEKU SE NEMOZE NISTA DOKAZATI\',TO JE NAJVECA PODVALA U POVJESTI JEDNOG NARODA,CITAVA EVROPA I SVJET VAS JE PROCITALA I DIGLA RUKE OD VAS ,A HRVATI CE VAM SE OSVETIT ZA SVE KAD HRVATSKA UDJE U EVROPSKU UNIJU ,,TO ZAPAMTITE ..
Ma lijepo do Incka što je ukinuo zabrane da kriminalci nemogu imati funkcije tj. samo je lopticu prebacio na domaći teren da se on sa tim nebih zayebavao.Bolje i fašizam nego socijal-demokratija i narodna bratija. Čuj šta kažu u saopćenju: ,,Budući zvaničnici u organima vlasti ne mogu biti osobe za koje je utvrđeno da su opstruirale provođenje Dejtonskog mirovnog sporazuma, ne smiju biti optuženi za ratne zločine i teška krivična djela.\'\' Na osnovu ove rečenice komplet tri glavne nacionalne stranke nebih mogle učestvovati u političkom životu ove zemlje.Očito da su sve same fraze i od međunarodnih zvaničnika i od naših političara.
Vidi i Inzko da nama ni Bog ne moze pomoci. Treba nas ostaviti...... ili da istrijebimo jedno druge (trece:-) ili da jednom postanemo normalni, tj normalna zemlja!
a i protiv Lagumdzije, pa ce i on uskoro u prdekanu
Podignuta optuznica i biti optuzen su dvije potpuno razlicite stvari.
Protiv covica je podignuta optuznica, covic jos malo pa ide u zatvor da ga tamo u pakas kriminalni....