Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mir mir niko nije kriv Hebem vam majku uglađenu evropsku! Samo ste vi ispali cvjećke a nas ko hebe
bošnje, rat je davno završio, vaše kmečanje više ne pije vodu.
Neradnička ubleha!
Ovaj je sve u isti kos stavio. To pokazuje kakvu politiku vode.
hojmooo boootovi botine drvlje i kamenje na ovog uhljeba zabrinutog...i nikom nista sta se iko buni
Svaka cast zbog izjave si tito ovi na aparatima ublehw
Naravno te tri i ove ostale lazne strane sa laznim predsjednicima istih. Samo i ohr bezveze ovdje salje ljude koji nista ne rade
Pa to su najveće stranketri naroda koji su bili protivnici u ratu a sad su protivnici u miru. Zovimo ga verbalni rat. Koja sad budala očekuje da je rat prošao. Oni su svi potpisali dejton a ponašaju se kao da nisu ništa potpisali. SDA prodaje svojim navijačima kako se ruši RS bez pitanja Ruske Federacije, Srbije i svih drugih potpisnica sporazuma.A Srbima i Hrvatima je svejedno koliko dugo čekajuna izvršnu vlast. Vlast je za bošnjake važnija nego NAP ili Komšić
Cuj oni koce, mi, kontamo koci ona stranka penzionera. Ahahahha, debilu jedan mrtvi ubij se, uhljebu bezkorisni. Ko te posla i sve vas peije tebe , nista korisno niste uradili, samo mlatite Eure.
krepo zeljo
incko djubre usrano
Đesi zabrinuti nismo odavno i od tebe novi muhaber čuli . Haj ti nam se malo više zabrinuti pa da mi lakše zaspimo 😆
E sad je Inzko usrao motku. Treba Inzka pitati jel on za NATO ili nije.
Konacno prčnuo i u zlatne kašike, nek je!
Izražavam zabrinutost...
Najveći problem si ti sam jer nemaš muss da radiš ono zašto si plaćen treba sati ostaju i dovesti Tačija ili Milu Crnogorca.
Ahahahahahaha ... ovo je samo dokaz da Inzko radi sa srbiju i vucica i dodika... nema mudakazati da snsd i hdz blokira parlament i da nece da sprovode ranije donesene Zakone.. .ebes Sda da se njih pita oni bi davno sa njima raskrcmili drzavu ali ne ddaju ni Df ni drugi a bez njih Sda je donja..