Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
17 godina lose vlasti dovelo do trenutne situacije. Njihova nesposobnost i spremnost da uniste pola drzave za racun svojih licnih interesa, pa i po cijenu da budemo fildzan drzava...
KO JE ZA EU I NATO - LIKE A KO NIJE - DISLIKE
OCVAJ AUSTROUGARSKI KONJŠAR JE NAJSMJEŠNIJI LIK U POLITICI U ZADNJIH 200 GODINA....ŠTA KAŽE BiH NAPRAVILA MAJI POMAK....hahhahahhahahahha
Ovaj slovenski Arschloch opisuje situaciju kao da on u svemu nije jedini svevladajući. Ponajviše ova šupčina odgovorna pa tek onda naši mamlazi. Nema veze po kojem redosllijedu. Može i po abecednom.
Bosnia and Herzegovina was never a real country, but a failed union of three very distinct nations. Islamic element , willing to destroy Christians that populate 76% of its territory, is actually going to destruct this very country.
Nije ni čudo, prije ćemo mi u kameno doba nego u Evropu kad nam ovakvi školuju djecu: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
Treba napravit pomak za DEZINTEGRACIJU EU. Pa da pecemo rakiju, a ne da se nadju budale branit.
Naravno da više nije mogla kad je majmoončić Inzko, po naređenju ambasadora Majmoona i uz asistenciju islamofašista Zlajoglua, iz vlasti izbacio čitav jedan narod, a u Vladu doveo pljačkaše i atentatore Lojanoviće te sljedbenike fašiste Ante Pavelića iz HSP (Hrvatska stranka poturica).
BiH je napravila malo pomaka u pravcu EU integracija, ali i to je mnogo vise nego sto sam ja zelio. Ako bosna bude napredovala ovakvim tempom, ja cu morati prije 2100-te da napustim ovo radno mjesto i moram dati sve od sebe da NE DODJE DO VECEG NAPRETKA ili odo\' u HELAC.
evo imamo priliku poslagati kockice....vozdra zlatko covicu i g. dodik. polako ali sigurno napustiti cete pol. scenu...a i ti si bozicu dzaba isao danas osjetiti americkog ambasadora. ljudi su vas procitali totalno rade, radije sa nevladinim organizacijama. ih kad bi samo kako mogli i da vas pozatvaraju jer kod nas se barabe samo nakradu i odu a niko da vrati pokradeno.