Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez ovog jada i hadalja iz mmf-a bi se i moglo nešto napraviti. Špijuni poput ovog sputavaju napredak.
Inzko, zar nisi sit cevapa i sarajevske shupljare? Hajde kuci! ionako nisi nista uradio..ali si dobro naplatio.
Ti da imas imalo pameti smijenio bi tri glavna aktera u bh politici iz sva tri naroda, i poslao ih na politicka vjecna lovista... a vlast neka formiraju drugi u strankama oslobodjeni budala.. mir bi bio u BIH...
Telgetlija na čelu vijeća ministara. Ne može se formirati vlast u FBiH. Nema ustavnih rešenja za primenu rezultata. Srpska završava sve vrlo brzo,kao i Hrvatski i Bošnjački kantoni.
Nemoj srat
Inzko samo se nemoj nervirat, eto pocela ti je kosa opadat:D:D:D:D
Jel to sve sto imas reci ili ima jos ?
Samo nek je brzo i nek ima vlast kakva takva da se Evropa ne brine o nama. A kvalitet vlasti koja ce se formirati to tebe nije briga.
Mr. High Representitive of Bosnia and Herzegovina is barely WORRIED about situation in our country.
Bože moj kako si ti pametan.I zašto ti nama uzimaš toliku lovu