Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko ili suti ili radi nesto da popraviš to sto govoriš da ne valja. To i dijete iz osnovne škole zna da ne valja.. Nije ti posao da govoriš to nego mijenjaj
@Kapzem Jedi govna incko,ili radi nesto ili ne pricaj samo u prazno,uzimas pare nizasto,Meni se cini da si se ti govana dosta najeo.Sta mislis tko ce izvjestavati dogadjaje iz BiH.Kako ce netko spoznati pravu situaciju.Stranci se nece dati prevariti, niti pod ovakvim uvjetima ostavljati svoj novac nama.Ne budite budale, sorry zbog rijeci, pa ne pisite svakojake gluposti.
INZKO FORTE 500 mg 😂😂😂😂😂☝️☝
Ja svaki neradni dan zovem Valentinovo
Evo ga opet iskočio iz paštete, o neee
Ma nemoj se bolan sikirat,ne valja ti to.Otiće ti na zdravlje,nedo Bog.Tolka zabrinutost,ccc,ošta ti je to?!
Ebo te onaj ko te doveo.
Jedi govna incko,ili radi nesto ili ne pricaj samo u prazno,uzimas pare nizasto,
Za vece cinove u policiji od sada samo struka: pravo, kriminalistika, kriminologija, sigurnosne studije. Svaka cast Vlada KS!!!
BOGAMI ZABRINUT!🤔
Problemi sa secesionostima, dedukaaaa! Nema prava kad ti secesionisti učestvuju u ekipi koja bi trebala vladavinu prava da provodi, dedukaaaaaa! Nema napretka kad ti secesionosti učestvuju u donošenju zakona. Nema napretka kad ne vrijedi pravilo jednog glasa, već imate "sistem ebene koordinacije"! Jesi lud? Kao, ne kontaš! Dedukaaaaaa!
Secesionisti bi, prema uputama iz memoranduma sanu-a, sad blokirali odluku o upotrebi aviona za prskanje komaraca na području Bosne i Hercegovine, i rekli da to ne dozvoljavaju jer predstavlja "prenos nadležnosti"! Zrak bi podijelili, da mogu! Vlahaahaahahaaaa. Jesi lud ti dedukaaaa?!? Kao, ne kontaš? Kao, ti englez, dedukaaaaa
I kaže:"dogovorite se". Ma idi ba u pm! Dedukaaaaaa. Radi, dedaaaaaa!
jel incko bio na mursijevoj dzenazi?
Uhljeb!