Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko samo folira i daje snagu Dodiku a lično mislim da ga uopšte nije trebao ni spominjati i uvjerenja sam da je za BiH od dodika gori samo Incko.
@je li spomenuo da je duboko zabrinut sto je Baja privatizovao BiH i sto radi sta hoce
@fbUser1593527034 Boli Incka uho, svaki mjesec 15 000 KM u džep i to LEGALNO. A koliko liježe ilegalno? Čovjek samo hoda od sofre do sofre, glumi zabrinutost i to je to, a Bošnje bacaju li pare li bacaju, dok već 50% obilazi kontenere za smeće, konta, hoćel se moći šta pod zub baciti? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
fasovaces secer moj insko
Ovo je pisanje uz vjetar. Isti izvjestaj je mogao podnjeti bilo koji novinar i imao bi isti efekat. Inzko glumi novinara izvjestaca a svjesno sabotira mandat koji mu je dao UN da onemuguci takve pojave. Dakle prakticno i inzko je saucesnik u secestionistickoj i genocidnoj politici 2 UZP-a.
eh, muke ti nekoga spomenuti 26 puta ... "... i kazem ja Dodiku: Milorade, nedam te pare koje tražiš! A Dodik će meni: neće jednog Dodika niko zaj..ati, nije Dodik veslo sisao, ja kažem da toliko vrijedi, ne zvao se ja Dodik! A ti ako nećeš, nađi drugoga, ali Dodiku nećeš spuštati cijenu! Ne zvao se ja Dodik! ...Ok, Milorade, ne ljuti se, daj ruku. A on će: Znaš da Dodik kad obeća, to Dodik i ispuni. I proda mi šleper Ronhilla :-)" ... evo to je već 11 puta :-)
nek ide u p***u meterinu, moze dok trepne okom sve igrace da zamjeni ali nece, prima 20.000€ platu ha nista, pa taj gori od onih zajedno sto spominje, mnogo prica, a ne da malo, nego nista ne cini
I sta ces uciniti da kocnicari Dodik i Covic budu zaustavljeni na razaranju Bosne i Hercegovine? za te stvari primas placu u iznosu 30 hiljada EUR svakog mjeseca!
Ne dajes mu je ti.
Inzko pussy, tuzhaka ga ko na roditeljskom, a ne smije ništa.
Gorbacov 2
On kao nešto palamudi, a Bake, Mile i Dragi nastavljaju po svome. Svima dobro.
Bosna i Hercegovina nije ni srpska ni hrvatska ni muslimanska. Kada se to shvatiu vasim malim klerofasistickim glavama bit ce bolje odmah sutra dan.
Spomenuti nekoga 26 puta u ovakvom izvjestaju je dokaz koliko je je inzko opsjednut dodikom.
Kažete u tekstu da je ba-ja pomenut toliko i toliko puta. Pa, i prije ga je pominjao , prije samo pola godine , pa i još prije , pa i nekada davno , ima godina... A , postoje i domače institucije koje bi trebale da se bave onima koji rade protiv zemlje koju vode ... Pa ništa...Toliko , o svima onima koji pominju one i ove , a sve stoji i ne mrda ...
1 Dodik = 1000 Eura... 26 x 1000 = 26000 Eura i eto zašlužene plate za ovaj mjesec.
Ubleha
Čovjek koji se pretvara da je pošten.
Tako on palamudi godinama a Dodiku ni dlaka sa glave ne fali
ja, i?