Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro, sastao si se sa austrijskom ministricom, fin, baš fino! Mene više interesuje hoćeš li se ikad "sastaviti" sa svojim poslom, vrhovni tumaču daytona?!?
@archi_a Pritisle ga teške brige i zabrinutost.
Ja mislim da je ovo vijest dana za nas u BiH 😷😂
Incko u zadnje vrijeme nije izjavljivao da je zabrinut, nece na dobro :)
Oguglo. Svejedno mu postalo k’o i nama.
@fbUser1576492156, polahko, trazi drugu rijec/izraz jer zna da je dosadio i Bogu i narodu sa njegovom zabrinutoscu.
Kako bi ova Drzava procvjetala kad no ti otisao is nje I svima ucinio veliku uslugu kad ionako nista ne radis
Jašta nego ponosni. Svako jutro kad ustanem i vidim kišu ili maglu kroz prozor, ili pak skontam da mi je nestalo kafe, kažem sebi - hajd, barem je naša Alma ministrica u Austriji.
sto pokvari sliku ...
Sve za funkciju: Ja sam ateista. Babu nisam zvala babom vec tatom. Jeli smo svinjetinu i jedemo je. Mi smo porjeklom svi ateisti!
Otkuda Inzko to zna?
Jel to ona Tuzlanka sto je kao Ateistkinja jer ne smije reci da joj cjela familja muslimanskog porijekla(austrija ne voli muslimane)? E moji Tuzlazi dragi kako nas sramptite u svijetu!
@asdfghjkl Nauči pisati!
...djub-e idi kuci, karaktera nemaš, obraza nemaš, ubijaš BiH
Ovo je kak' mi se čini najkraći tekst na klixu? Et' koliko je bitan, ko Inzko u BiH!
Doso Inzko po Leoparde jer ce biti rata
halo glumac, uhvati se posla, pusti se turistickih obilazaka
Država se raspada,ali da najbolja moguća odluka je sastati se sa ženom koja nema apsolutno nikakav dodir sa ovom državom pa izgleda da ovaj OHR i radi za Dodika
Ovog prvo treba otjerati iz BiH... Jedna od najvecih bosnjackih zabluda je OHR i Inzko a i medjunarodna zajednica u totalu.. velika zabluda je i Bakir Izetbegovic...
I Inzko voli piletinu
Incko ne zaebaji se okolo, imaš posla na pretek na svome predobro plaćenom radnom mjestu, RADI RADI RADI !!!
inzko je veci bosanac od duduka i covica,,,