Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po slici bi se reklo da je Bake visoki predstavnik .
http://galerija.nezavisne.rs/v/20170202163514965421.jpg
Ne zna se ko od ove dvojice vise laze !!!
Mislim da su tada razmisljali o svojim platama...
Dva najjača ublehara BiH.
jest može se okrenuti na bolje. okrenuti se prema najbližem graničnom prijelazu
Govnaru bečki, ne pravi nas luđacima - dugotrajno i uporno. Nema napretka BiH-i s Velekvislingovim političkim kopiljanom, Velekvislingovim "Mladomuslimanima" i njihovom "Islamskom zajednicom u BiH"!
Sa vama dvojicom možemo samo u 1888 godinu!
http://galerija.nezavisne.rs/v/20170202163514965421.jpg
DVA NAJVECA HAJVANA KOJI SU KROCILI NA DUNJALUKU. KENDERŠLJA ZNA.
Dragane! Hodi presjeci nam. Upravo smo dilali oko Tony-ja, kol'ko mu je još ostalo.
"...jos uvijek..."?? Pa, zaboga, necemo valjda opet ratovali!? Krv minulog rata nije se jos kako_treba osusila, a mi definisemo situaciju u zemlji kao "jos uvijek se moze okrenu na_bolje". Ili nam je u glavi samo saama trina?
Saradnja Hitler Jugenda i ISIL-a...
bakir moderno odijelo, italijanski kroj s kosim džepom. izgleda mi baš ono državnički, dostojanstven, mudar, elegantan ko prof kvantne mehanike ili molekularne biologije. bohem.
Daleko mu lijepa kuca..
Bake i Incko...ljubav dugogodisnja...naravno da je Baaaakir najbolji za njega..pitaj Boga sta je para dobio od Baketa za svu podrsku koju mu Incko daje..
malo morgen !
Drugi mogu da se grle i ljube sa ovim austrijskom fasistom koliko hoce, to je vec stvar tradicije, ali Srbi koji imaju bilo kakav kontakt sa ovim ljudskim otpadom su veleizdajnici.
SDA JE VEĆ NA 90% OD OBEĆANOG. IZETBEGOVIĆ, ZVIZDIĆ I OSTALI SDA-OVCI RADE IZVRSNO TE PRAVOVREMENO ODGOVARAJU I RIJEŠAVAJU PREPREKE I NA TAJ NAČIN NAS VODE ONAKO KAKO SU I KAZALI .
SVAKA TI CAST , NI FADIL NOVALIC ME NIJE OVAKO NASMIJAO.
Slika sve govori. Zna se u čijem je taboru Inzko.