Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta se tu ima pričati, držali ste Bosance vezane, bez oružja i hrane i pustili ste Hrvatsku i Srpsku vojsku da što više naubijaju, oni se zapili pa im dosadilo, sad ste skontali da ste možda trebali ekonomski da nas iselite, bilo bi lakše,a moglo bi se i zaraditi .. jadni mi sa vama, a i sa nama
@zbrojovka,kuku majko,nenaoruzani. Ca bi sa onim oruzjem iz Irana,Turske....? Pokupili Hrvati,a i jedni i drugi nenaoruzani?:-) Prackama ratovali.
Kakve Bosance, vi ste Bošnjaci. I vi ste okupirali 23.7% i držali ga pod okupacijom, dok se VRS trudila da taj dio oslobodi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Iznio je svoju duboku zabrinutost...
Prima on 50000 svaki mjesec i ja bi izražavao.
Izgleda da Bošnjaci rade na rušenju BIh, rade protiv naroda u BIH i očekuju da napredujemo. To nadam se neće poći za rukom dijelu političkog Sarajeva. BIH mora ostati kako je to Dejtonom određeno ili se vraća na pređašnje stanje a to je HB, RS 75% i tzv RBIH.
E jeste nam i valjali! Neka se i vama isto desi.
"oni koji su pametni su losi i koruptirani a ovi koji nisu pametni glasaju za te iste... uglavnom sve nesta nesposobno" "hajd javi nam ako se ista promjeniza za pet godina" moze brate Kurce
Incko mrs iz BiH..
Rece Incko i popi iz male epruvete..
Ovaj bas ''upeo''iz petnih zila za dobrobit Bosne.:-) Treba mu povecati primanja!
Da li ste se zabrinuli :)
Bla bla bla Bla bla bla
I šta si im rekao? Dobra sarma i ćevapi kod nas?
jel ' no sijeda iz obrve od brige izbila :(:(:(