Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIPO je legenda!TOOO PIIIPOOOOOO! DERIII HIIIINN!
50% ,.... al od mog neosunecenog kyrca. tolko bi moglo jasta radi
Bosna se ce se raspasti samo jee pitanje koliko ce kome pripasti. bosnje su uspijele da sprijece definitivnu podjelu 92-95 i to je njihov najveci uspijeh. danas bi kaad bi se dijelila bosna mogli izvuci najmanje 50%.
Dragi Valentine BOsna se nece nikada raspasti, to nam vi ne morate govoriti. Kad je JNA nije uspjela unistiti nece ni jadni Dodik.
@Yeah cetnicko strasilo ko je kriv za sadasnju situaciju u Bosni i Hercegopvini?ti i tvoja krvolocna bratija iz genocidne srbije,ovdje nije bilo mrznje dok vi ne poklaste zvjeri hinjo silovaste divljaci i primitivci,srusili ste najmanje i zapalili 1500 dramija smrdljivi tvore,palili zivu djecu,zene,starce uhljupe izrode fasisto;pucali ste u Sarajevu na nenaoruzane manifestante koji su zeljeli Bosnu i Hercegovinu ujedinjenu i multi u svemu idiote maloumni,nemoj nam ovdje prodavat lazne izjave za pranje mozgica sad dobro znamo ko ste i sta ste i kako procedujete hinje sljama i krvi! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
stvarno toliko zelite to otcepljenje pa zasto se ne otcjepite jel ima neki razlog sto necete jel nesmijete pa vi ste srbi hrabar narod ne bi trebalo da vam je to problem pa bar ste vi junaci kad se samo sjetim slika iz porodilista kako ste gadzali granatama tek rodjenu djecu e sto je to junacki bilo ono srpski pravo.sad ce dodik jos malo pred izbore izjavit da su srpski junaci morali gadzati porodiliste jer su postojale indicije da su ta djeca bila naoruzana do ZUBA? i da su spremala akciju na nevine srpske civile na brdima oko sarajeva
kaze ogromna vecina hriscana ne zeli bih a ja ti kazem 2 000 000 muslimana u bosni zeli bih i moze se cijeli svijet okrenut na glavu a dok je nas bih ce biti da je vas srba i hrvata vise u bosni mozda bi se i raspala al mi smo vecina i po tom pitanju se nas pita.i ne treba nama ni amerika ni evropa ni ohr govorit bosne ce biti nisu nam pomogli ni 92 kad nam je pomoc bila potrebna e sad nam njihova pomoc ne treba ako ko bude dirao u bosnu mi cemo to rjesavati a ja molim srbe da se otcjepe da ne pricaju samo o tome
@banjaluka kako ces zivjet kao covjek kad si vazda zivio ko zednji ker podvijenog repa. uvijek su vaz handrili nekad Turci, pa Svabe, pa yugo-muslimani za vrijeme socijalizma a danas vas handri mile ronhil. A ovaj zadnji ce vam odrat sve sto vam je ostalo od psece koze. haj sad jos reci da vazda nisi zivio ko pizzda pa da ti se jos vise keslamo budalo pitaj commija da li si ikad zivio ko insan :) mozda samo u socijalizmu dok su muslimani iz sarajeva gradili BIH. E to ti u BL nikad vise ne ces imat.
Vidjecemo mladjahni predstavniche... Ja Boga molim da se raspadne vise pa da svi zivimo ko ljudi, napokon...
PRVA ISTINITA I TOČNA IZJAVA VISOKOG PREDSTAVNIKA- \"MI SMO TU DA SAČUVAMO CJELOVITOST BIH\". ISTA ČE BITI KADA ODETE, JE LI MISLITE DA OVI MLADI NARAŠTAJI VOLE OVU ZEMLJU, PA SAMO POGLEDAJTE STO SE DESAVA NA UTAKMICAMA, DA SE ČOVJEK PREPADNE. NIKAD OVDJE NITI MIRA NITI DRZAVE NEČE BITI, JEDINI LIJEK SU DOBROSUSJEDSKI ODNOSI TRI ENTITETA, A ONDA REFERENDUM KO ZELI OVU DRZAVU A KO NE I PO TIM REZULTIMA JE SKROJITI.
Bolje bi vam bilo da podignete,ako imate sta,stednju sa banke,da ne bi prosli kao i ove prosle stedise.Toliko o tom da se ova nakazna tvorevina, puna lazi i mrznje,nece raspasti.
uZALUDNA JE BORBA ZA BOSNU,KADA JE OGROMNA HRISCANSKA VECINA NE ZELI.
za razliku od federalnih predstavnika vlasti, dodik je jedini izjavio da je za demilitarizaciju i time je dokazao da je jedini faktor stabilne, cjelovite i mirne bih a o unutrasnjem uredjenju bih sa dva entiteta, republici srpskoj i federaciji, posljednju rijec u sarajevu dao je americki potpredsjednik. svi koji zagovaraju ukidanje republike srpske - danas - imaju velikih problema sa zdravom pameti, a - sutra - ce biti na dozivotnom lijecnickom tretmanu zatvorenog tipa - njima ce suditi istorija i njihova djeca - tako sto ce uci u istoriju kao hitler i njegovi sljedbenici a djeci ce biti oduzete sve privilegije stecene na \'patriotizmu\' njihovih roditelja
Inzko , od njihove price o raspadu kao i od tvoje price da ga ne ce biti nema nista. Nit ste vi iz MZ sposobni njih sprijeciti da to urade ako bi mogli nit oni to mogu. Zapravo sumnjam u iskrene namjere EU prema BIH. Jer iskreno osim sto ste dali novac politickim banditima i lakrdijasima skoro da ste malo sta i uradili. Ali ne bitno vi i niste duzni da bilo sta uradite. Taj narod je trebao imat dovoljno skolovanih kadrova da sprijeci stanje u kojem se nasao. Na zalost Islamska Deklaracija Alije Izetbegovica je promovirala vjersku podobnost umjesto strucne sposobnosti. Vjersko podobni su nam napravili haos i upropastili buducnost vjerovatno i generacijama koje dolaze. Ipak sto se tice Dodikovih prijetnji. Treba se spustit na njegov ulicarski nivo i rec mu \"hajde jebbo ti pas mater u usta otcjepi se, hajde jebbem li ti cijelu familiju\" Ipak prozaican ili banalan razlog zasto ne mogu jest njihova sarolikost regija. Imaju tri regije i sve tri su poprilicno nepovezane.
Raspad BiH apsolutno ne dolazi u obzir,nego se pod hitno,moraju pronaci,odgovorni ljudi koji su nesvjesno doveli do,razilazenja Yugoslovenskih republika,koji moraju zakonski odgovarati,i sto hitnije se mora podnijeti zahtjev,medjunarodnom sudu za sto skoriji povratak starih Yugoslovenskih granica,zagarantovano ;Avnojskim ustavom i zakonom,kako bi BiH dobila svoju punu republicku suverenost,uz posjedovanje svih dvoentitetskih prava ! Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"