Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosna i hercegovina je izgubljena. što prije agonija završi, to bolje
izgubljena je ona jos od kako je alija podijelio svojom efendijskom rucicom u dejtonu,sigurno ce je biti na 24% ostalo nikako.
Prošla godina je izgubljena i za Evropu a ne samo za BiH. -Da bi BiH krenula naprijed: Treba vratiti prijeratni ustav Bosne i Hercegovine Treba ukinuti kantone u FBiH i tako napraviti uštede u budžetu Treba ukinuti OHR jer nam ne treba dodatna vlada ako građani već izdvajaju plate za političare Treba izmijeniti izborni zakon vezano za trajanje mandata na svim funkcijama u slijedći: bilo kakva malverzacija - skida se sa vlasti !! -BiH ne treba Evropsku uniju jer EU ima veoma lošu vanjsku politiku sa USA prema zemljama koje žele da se tehnološki razvijaju i prema islamskim zemljama bogatim prirodnim resursima
Jesmo vas... dali smo vam u vlast Pavelića lopovčiće i mesare sa širokog, vi se ponadali da ste z.aje.bli Hrvate, kad ono tamo na 24% teritorija BiH naši otpadnici vas rasturaju, hi hi ...ZIVILA PLATFORMA!!!
Prosla godina izgubljena za BiH, a nepise skim je igrala i koi je rezultat i koje pobjednik.
Incko jedi govnn i idi u tri PM idiote
A zasto prosla (a i ostale)godine nisu izgubljene kod drugih zemalja u regiji, mozete pronaci u tekstu koji slijedi preporod krscanstva u Albaniji: 1967: 70% islam 20% pravoslavci 10% katolici 2010: 38 % islam 24 % pravoslacvi 20 % ateisti 17 % katolici 1 % protestanti http://www.balkanforum.info/f26/christentum-alba nern-201017/index19.html http://www.ecmi.org/132369.ihtml zahvaljujemo!
nije inzko prosla godina izgubljena nego zadnjih pet godina je izgubljeno jer nijedna reforma nije provedena otkako je dodik dosao na vlast i svi znate tko je glavni kocnicar drzave bih a samo pricate neka se dogovore njih je narod a dobro znate da je ovaj nakasadni ustav takodje sve zakocio
Ova ce biti jos izgubljenija. Mi idemo unazad vec vijekovima..nista novo. Ali ne terba se sekirati radi toga, to je nasa kultura, nas mentalitet...mi tako zivotarimo i zivotarit cemo....jad bijeda i cemer, to je nas moto = zatucanost, vjerski dresovi i besparica. Super nam je.
POKTRETANJE PROIZVODNJE I TRGOVINDKI UGROVORI SA EU KOJI NAM IDU U PRILOG!
nevjerovatno koliko gluposti ovaj okupator može izreć u minuti
E neka se ti nisi izgubio... :P
Izgubljena je svaka poslije 92\' godine...
Reciklirate 5 dana staro saopštenje ??? Uobičajena glupost ili neka posebna forma gluposti vas je uhvatila ?
Hajde ti derpe u odakle si i dosao..a te pare sto primas ovdje prestani davati za legalizaciju homoseksualaca....
Pa Valentine, zasto nisi bolje radio svoj posao pa ne bi bila izgubljena, p. li ti majcina ona licemjerna i bezobrazna? Javi nam se kad se odlucis umijesati u svoj posao, kad odlucis nesto uraditi za onu platu sto primas, a do tada fuck off sa svojim pateticnim porukama.
Kolika je tvoja KRIVICA???