Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pronadji ga. Za taj posao primas 35.000€ mjesecno.
Inzko, majstor svoje struke. Niko ne zna toliko dugo da prica na nasoj politickoj sceni, a da tako neutralan ispadne. Niti kome smrdi niti mirise... Osim gradjanima normalno. Kao macka je, tu je negdje, a nemas pojma gdje.
sta ima da je rjesava? jedan covjek-jedan glas, i kraj
To bi bilo normalno. Ali SDA i Bšnjacima u Mostaru to smeta, jer ih Hrvati na taj način preglasavaju
Mostar uz sve prognane, njih 20000 jedino može prodisat kao neki novi distrikt.
Ovoga uhljupa treba deportovati raketnom brzinom..
Ovaj se jednom mjesecno oglasi da nesto "treba uraditi" ili "da je zabrinut" i plata nekoliko desetina hiljada za par rijeci.
Tu je da štiti politika-tajkuni-banke.
@Pixy Ma bas njega briga, sto bi on rizikovao, ista mu je placa i ovako i onako. Pedi Esdaun je radio svoj posao, a ovaj samo sjedi i nista.
Iz BiH treba izbaciti vjece za implementaciju mira naravno i Incka i omoguciti nastavak rata neka se ova farsa vec jednom dovrsi.
jesi li nas il njihov da znam hocu li ti dati like
@wols, Ja sm svoj,mi u kompletu smo sranje,kada nemozemo kao ljudi rijesiti problem,najbolje da s izbijemo do istrebljenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)