Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O dje si ljudino i ti se probudio,haj kraću bez šećera i nastavi spavati.
Dodik ofucani cionista.I ptice na grani pjevaju.
eh grad i ti nasjeo na Dodikovu priču o proizvodnji i da ovi fol ne daju.Ne radi se o tome.Bitno je posijati nezadovoljstvo to je politika zapada u bosni u zadnjih 20 godina.Dodik je cionista a glumi da je za Rusiju.I to će ga koštati glave.Otrcana politička kurva.Njegova politika je bila ništa se ne dogovoriti.Pa ti vidi kome to ide na ruku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kontam sta ocekujete od njega. Da upravlja zemljom jer nasi debilni politicari ne umiju? Nije Inzko novi austrijski imperator nad BiH, vec simbol medjunarodne zajednice da su jos tu - pa barem pro-forme. I da dobija super platu - nju sigurno ne placamo mi. Ali zato placamo itekako plate i dnevnice ove aparature koja je za sve kriva sto u ovoj zemlji ne ide. I opet se nista ne mijenja - svoj gnjev usmjerite ka onima koji su ga zasluzili. Ali ovdje vrijedi ona - premalo za zivjeti, a previae za umrijeti. I to zna gamad na vrhu i dokle god je tako narod nece zapjeniti. A vidjeli smo koliko se boje tog golorukog i gladnog naroda.
Pa zato i sluzi da upravlja i da smjenjuje politicare kad ne rade posao. Ako nece raditi svoj posao zasto je tu?
To je bio naš posao ! Ali qurac, mi opet po istom šablonu izabrali iste . Znači , logično, bit će nam isto ili vjerojatnije gore. Inzko nema ništa s tim ! ! !
Ma ovdje samo SAD moze da rijesi stvar...
Ma kako godine idu sve je manje ulaganja u Bosnu pa ces da vidis onda socijalnog bunta..!!
Inzko nas krivi što nije koristio ovlasti protiv rušitelja države,a dejton je sporazum koji podrazumjeva staratelja.
treba procitati cijeli tekst . izmedju redova . ono sto je bitno i najvaznije, niko ama bas niko nece i ne moze i ne smije mijenjati granice bih . ovo je samar cetnicima ustasa i ponekom baliji . inzko je ok . ni bolji ni gori od drugih . bosna pobjedjuje dugorocno . to je najvaznije . granice na savi uni drini moru dinari . neprijatelji bosne sikter na sjeverni pol mamy yam hebem .
Ovaj se oglasi svaka dva mjeseca uvijek istom recenicom "situacija u BiH nije dobra" i za to primi platu. Da je bar rekao nesto sto ne znaju vrapci na grani, pa hajde.
najgluplja politicka pozicija svih vremena.
kad ističe više mandat ovome...
*ebem ti mater ćelavu, pa mi bi umjesto ukidanja kantona, entiteta i sta ti ja znam čega trebali prvo traziti ukidanje ohr-a, ti mastiš ruke dok potpaljujete vatru ovdje
Pa stvaaaarno. O, kakva opservacija. Pos'o je dobar, a para laka. Prijatelju BiH, neupitno, kako da namA bude bolje?? Pitanje za milion dolara, ili bar za tu platicu što je dobijaš godinama. Hajd odgovor, bar pod a) b) c) d), možda i pogodimo.
Ma on ponavlja stalno isto, sto svi znamo, "situacija nije dobra", i za to primi nekoliko desetina hiljada km svaki mjesec.
Šta bi radio prosječan čovjek sa ovih prostora kada bi otišao u neku sjebanu zemlju da bude visoku predstavnik? Isto ko i ovi što nama predstavljaju! Ništa. Tako da u suštini ne možemo ni na njega da se ljutimo.
de nek nam posalju male zelene da malo srede situVaciju..
Želio bih još jednom jasno reći: neće biti novog iscrtavanja granica", rekao je visoki predstavnik Valentin Inzko. Inzko stari vraze..pravi si saljivdzija
boli tebe k...za bosnu i sve u bosni..nista ne rade..imaju sve dzabaka i plate koje nikad ne bi imali u svojim zemljama..a glupi bosanci jos i ocekuju nesto od ovakvih debila...
Lazes smrAdino to samo kazes da bi mogao ostati i nastaviti primati platu a nista ne radis UBLEHOOOO!!!!!!