Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema drzave na svijetu gdje je narod koji sebe smatra da pripada toj drzavi, da je \"maninja\". To samo ima u BiH. 46% Bosanaca a rest sve drugo! EU unije je stalo do BiH koliko do Tanzanije! Zato traze masovno da se nasi iz dijaspore odreknu BiH drzavljanstva, a za 10 godina nece nam ni granice vise biti kakve su! Moze mi se svak smijati ali mi nemamo druge opcije. Suditi Karadzicu za zlocine a ne ponistiti njegov cilj je smijesno. Njegova vizija zivi i dan danas tj. republika sumadija! A ko fol mu sude za zlocine. Sude mu da bi nama farbali oci! Makedonci i crno gorci vecinski podrzavaju srbe, sva tri nasa susijed nas ne simpatiziraju nikako! Slovence boli k.u.r-,ac za BiH. Mi smo za njih jedna obicna rupa.
Poturičko g o v n o, slovenski konjušar i austrijski čmaroliz napravio s r a nj e u BiH instaliranjem islamofašističke vlade i sad poziva na ovo i ono. M a r š s t o k o!