Saopćenje iz OHR-a
0
Inzko pozdravio imenovanje Sorensena
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije sved jajaru nego danac. znas ono danac danac pa bosanac.
Sad imamo umjesto: 1x 35 000 Eur mjesečno 2x 35 000 Eur mjesečno Ko zna zna li ovaj šved matematiku i da li je za njega: 16/3 > 6 Ako je možda dobije i 40 milja EUR a mjesečno.
pozdravljam mame od ove dvojice iznad do sorensena....
pozdrav za ovog iznad sto pozdravlja inzka koji je pozdravio sorensena
Pripremati tuzbe i tacka za tackom sve sto vec pet godina taj prrdstavnik krvoloka unistava i blokira nasu domovinu...!!! Naravno dodati listi i anu trisic babic, dodika, tihica, miju kresica itd...lista je duga...!!!
Vrijeme je da jedan od najvecih neprijaelja BIH-e nikola spiric bude iza resetaka poslije svih blokada, manipulacija i djelatnosti-zavjere protiv drzave BiH-e...!!!
Najbolje bi bilo pOD HITNO zahtjevati ponovo izbore...jer po zakonu ako nije vlada formirana za sest mjeseci...PONOVO IZBORE treba zahtjevati...!!! O TOME SVI SUTE...!!!
ZNACI DOLAZI RUSITELJ DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE NA FUNKCIJI...!!! JADNA BOSNO STA TI PRIPREMA SORENSEN SA CARLOM BILTOM...!!! SPAVAJTE MIRNO...RATA NECE BITI...?!!!