Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino pravo rijesenje je Konfederacija 3 nezavisne drzave 3 predsjednika sve ostalo je utopija i to traje vec 20 godina,ovo sta sad postoji nazovi \"drzava\" nije nista drugo nego ludacka kosulja za narode koji nse organski ne podnose !
POTREBNI SU VANREDNI IZBORI !!!!
Moj tambura puko si ko balon. Jedna himna samo koja? Zastava koja? Vjeruj da bi bio najsrecniji covjek na svijetu da mi je vratiti Sarajevo u 1984. nazalost nemoguce.
hej ba tambura raštiman si totalno. De se malo organiziraj
USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! JEDAN PREDSJEDNIK...!!! JEDAN PARLAMENT...!!! HIMNA JEDNA SI JEDINA...!!! ZASTAVA S LJILJANIMA...!!! D E M O K R A CI J A...!!!
\"Gospodine\" Inzko, kao prvo: vi ste jedan vrlo glup čovjek i stvarno bi trebali razmisliti da što prije odete iz ove zemlje. Možete slobodno zadržati plaću koju vam daju vaši mentori! Ukinuli ste dijalog, vladavinu prava, prekršili izbodni zakon i Ustav države. Instalirali ste nam nelegalnu Zlajinu stranku koja vlada Federacijom u stilu Sjeverne Koreje. Odobravate i podstičete najcrnju moguću medijsku harangu protiv svih Zlajinih neistomišljenika.... I vi sada kažete da nam je potreban dijalog....ccc. Evo i ja kažem vama: Marš odavde!
Gospodine Incko vi ste najodgovorniji sto je dijalog u ovoj zemlji nemoguc. Vi ste svojim odlukama suspendovali svaki dijalog i nametnuli silu kao metod rjesavanja problema. Vasi pozivi su besmisleni sve dok ne suspendujete neustavne, nelegalne i nedobronamjerne odluke po ovu zemlju.
Bas je smijesan ovaj Incko. Kad ce vise da shvati realnost? Ova drzava je tako napravljena da ne moze da funkcionise, nazalost.
Vidi Kolumba ! Winde aus Klagenfurt .