Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko lici na covica ovdje :O
Svi domaći lideri su se izjasnili da su za euroatlanske integracije, ali to nije dovoljno, jer davno je Parlament EU donio deklaraciju o BiH u kojoj je jasno osudio unitarnu i secesionističku politiku u BiH, koja se mora vratiti principima federalizma. Pitanje svih pitanja je ko stalno talasa i izaziva konfliktene situacije u BiH i uokolo sa susjedima.
EEE dragi moj Incko!! Gdje je granica kompromisa. Kada djeluje isključivost i sila kako protiv toga djelovati kompromisom. Nemoguće bez druge sile... To je jasna logika.
...Incko bolan imas li ti stida imalo... pa i Kurza a komsije ti je stid u tvoje ime ..radi nesto operativno covjece razumijes li.
Vi ste samo nijemi promatrač... Gledate kako tonemo u propast, a ništa ne činite.
to kad ti Incko prvo uradiš svoj dio posla i oslobodiš nas fašista i mafijoza
Valentino, popij koju... uradi nešto za jetru
Svaka čast gos'n Incko, svaka vam je kao Njegoševa!
ovaj je zaebao i Novalica sa pogledom u ah daljinu !
ovaj samo misli šta će sljedeće šljoknuti.... žuti se k'o Homer Simpson ;)
@MindRubber hoc reci da je "gori od nas" ahahahahaahahahahahaahahahaahah
PRIKAŽI ODGOVORE (6)