Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nizasta ti nisi. Samo zabrinutosti izrazavas i kenjas!
Zalafali se srbi, kad je rekao da ce Dodik na crnu listu EU preko noci je nestala tabla sa imenom onog genocidnog divljaka
crnasipka783 - ako pravite političku situaciju vidi se dobro ko je sad zabrinut. UZP-ovci i genocidaši. Svi oni koji imaju oraha u džepovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo nemoj biti zabrinut predugo 🙂
Inzko pussy.
ubleho
ubleho
Hajd budi iskren i priznaj da ti ništa nećeš poduzeti. Tebi je tako dobro a za narod te uopšte nije briga. Tebi netreba vjerovati jer si lažov i petljanac isto kao i taj što mu kao fol prijetiš nekim sankcijama, a sam ga podržavaš.
Treba Inzka pozvati da zastiti teritorijalni integritet i suverenitet BIH zbog najava srbije i pc o gradnji centrale na Drini i sl. Sto radi HR jer entiteti ne mogu o tome pregovarati sa Drzavama .. imali neko normalan u Sarajevu od ovih politicara ili im je BIH samo Sarajevo .. Bolje drzavu braniti mirno i diplonatski .nego da nas preko noci napadnu vukovi sa one strane drine ..
vaš odgovor je LAŽ
Vojnici u povlacenju su najopasniji, najvise ostave stete iza sebe...
Incko ceka americku vojsku . Polako dolaze konvoji vojske i oružja. Avioni i helikopteri paraju nebo. Bice svasta.
Treba ti se Mile popišat na tu glavu ćelavu, nije ni za što drugo nego da ti se popiša po njoj.
Tačno će prouzrokovati nacionalizam kod Bošnjaka a onda će sve otići u helać.
a kobiva sada nema nacionalizma kod Bosnjaka. hahaha. Pa valjda vam to neko drugi mora priznat, nije realno da sami sebi lijepite epitete.
Ne postoji "najoptimalniji", "optimalan" je "naj" sam po sebi.
Phichko
Sta ces ti ublehasu polumutavi. Izraziti zabrinutost je tvoj maksimalni domet
Samo razvlacic picicu mali
Ne postoji NAJoptimalnije. Optimalno je vrh.