Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ AUSTROUGASKI SLUGA ILUMINATA GODINAMA PRICA ISTU SUPLJU PRICU, PODRZAVA LOPOVIJU NA VLASTI, U BANJA LUCI PRICA JEDNO U SARAJEVU SUPROTNO,SLAZE DOLARE U SVICASKE I AMERICKE BANKE I BOLI GA K.U.R.C.I.N.A ZA NARODOM U BiH I ZA POLITIKU..
Ovaj misli da je Marija Terezija, al` je mnogo ruzniji i glup-lji
Bitno je mlatit prazu slamu,nikog ne nagazit..i lagano ubirat mjesecne iznose.
Isli bi naprijed,al volimo taj rikverc
Mars dzukelo jedna, sta ti imas odmah komentarisati, cekao si na njih majmune da se dogovore 14 i kusur mjeseci a mogao si to odmah rijesiti, ajd idi u sto pm. Alaj smo i mi sretan narod, al ljudi uzivajte pustite ove budale kraju. Sretna vam nova godina svima. Novi dan Nova nafaka :)
Pod pritiskom medjunarodne zajednice I patriota Republike BH mafijaska oligarhija lokalnih Al-Kaponea je podvila rep. Suoceni sa ocitim dokazima destrukcije grobara Republike BH, pocela je da raste rijeka otpora udruzenih na socijalnoj mrezi Facebook, koja broji vise od 100.000 nasih gradjana, koji su vec ispostavili zahtjev da nam se vrati genocidom suspendovani gradjanski ustav Republike BH I gradjansko civilno drustvo. Ovaj zahtjev postaje opsteprihvacen i izvan domena interneta, ideja pocinje da se siri I na terenu unutar stranaka, nevladinih organizacija I klubova intelektualaca. Ideja poovratka gradjanskog drustva je najopasnija ideja za multi-cetnicku oligarhiju vlasnika fasistickih aprthejda I getoa, koji su nikli kao rezultat agresije, izdaje, kratkovidosti i licemjeraja aktera prosloga rata. Oni su shvatili da su im dani odbrojani I zato su u posljednjem trenutku odustali od direktnog rusenja Republike BH, kroz institucije vlasti, vec su ovim kupili vrijeme.
Moj Incko, ti si već i-m-b-e-c-i-l od ovih političara. Ili si nesposoban ili ne želiš da radiš ono za šta uzimaš milione. Prema tome, najbolje ti je da spakuješ kofere i uhvatiš se pedale u svoju zemlju p-e-d-o-f-i-l-a.
E moj Incko i ja se nadam da ce napokon nesto krenuti na bolje i u nasoj BiH, ali nisam veliki optimista jer dok god Bosanski Srbi i Hrvati ne pocnu iskreno raditi u interesu BiH, a ne na njenom razbijanju stalno ce nam biti korak naprijed dva nazad. Hvala Bogu da ima nas koji volimo BiH i koji se necemo zaliti da je odbranimo, a ni Dodina i Coviceva nece do zore. Bosne i Hercegovine ce ako Bog da biti do sudnjeg dana. Sellam i pozdrav svima koji vole BiH i rade da nam svima u njoj bude bolje.
Mislim da je jedna od rijetkih stvari u čemu se svi slažemo da ovoga lopinu treba istjerati iz kuće. Stvarno ne razumijem kako ovaj čovjek spava navečer. Pa ovo je sam sotona. Ništa on ni za koga nije uradio, samo laže po EU kako je potreban a ubiti samo krade!
Jest fine bojice ufatio u licu. More se sa 50 milja jureka mjesečno, da bi \'vak\'e mudroserije prosipao...