Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A DOBRO LJUDI PA ŠTA BI SA REFERENDUMOM ??? evo kako koji dan prolazi sve nešto manje ga spominju u medijima manjeg bh. entiteta (koji mora pod hitno mijenjati svoj naziv jer nije nikakva republika nego samo i jedino BH ENTITET).
Ima sve !!!!! SIKTER
Samo nas ima kazu na 24% lol a tako dobro gy.zi.mo i majoriziramao..........skutori......cobani danas ko ima Sarajevo.....Tuzlu....Zenicu.....Bihac.....Gorazde......pola stolnog grada lol ima sve papci.......pa se vi igrajte sa procentima koliko hocete isfrustrirani papci !!!!! SIKTER
Šta je s referendumom?
ništa i nikad sa lojavcima poturčenim..sloboda hrvatskom narodu..srpski narod odavno ima svoju slobodu i teritoriju..
KAD ĆE REFERENDUM?
Niksiceva vlada nije \"ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska\".
Jasta da je vlada legalna.......isto kao sto ste vi po ercegovini legalizovali etnicko ciscenje i fa.si.zam........te zastave druge nam susjedne drzave.........SIKTER separatisti u pokusaju !!!! PS Incko kakvi sastanci sa kakvom ba vladom........nadam se da ovi iz SDP nece nasjesti na te gluposti i na formulacije tog tipa.......mogu samo razgovarati stranke........ovako bi Incko malo i sumnjacima da se podvuce kao sto je pokusao i katolicima danas sa nekakvom pricom o tv kanalu itd...........SIKTER
Kako šta učiniti? Objaviti rat nekome ko ima para. Pardon, ne objaviti rat nego paravojnim formacijam zaštiti ugroženi narod.
Na tvoju žalost, i na žalost govana poput tebe, nisi ni ti ni tvoja braća iz kanalizacije kompetentni ni nadležni da raspravljate o legitmnosti Vlade FBiH. EU, SAD, Zakon i VP su jasno rekli svoje po tom pitanju i to je završeno! Najavljuje se u PC-u štrajk penzionera, želejezničara ijoš mnogih firmi...Šta učiniti? Bankrot prijeti a para nema!
Čuj, zajedničku sjednicu sa bijedom i fukarom iz manjeg entiteta!? Nama u Federaciji trebaju investitori a ne priljepci praznih džepova da ih mi finasiramo Ne, hvala!!! Ne, ne i ne!!! Neka svaak vlada radi po svom!
Kakva zajednička sjednica sa kokuzima iz RS-? Zagustilo im na svim stranama, nalaze se pred bankrotom, i sad bi oni kao nekakvu zajedničku sjednicu, pa da se nama u FBiH prišlepšaju!? Tornjajte se odakle ste i došli i radite po svom, nama ne trebaju fukare!!
Ovaj Incko je nečiji potrčko i provokator! Mi u Republici Srpskoj (a i u Federaciji dobar dio Hrvata) smatramo da je tzv. vlada FBiH nelegalna, a on predlaže zajedničku sjednicu sa tim uzurpatorima i lažnjacima!
Ooo, cheto.... Kad će referendum?
RS prvi feuda sa vladom.