Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim Moon i njegov majMoončić Inzko reketaše, organizatore atentata i crnokošuljaše iz tzv. Vlade FBiH smjeste tamo gdje im je mjesto, u KP Zenica, a K.u.r.č.i.n.u Kukića kotarišu iz Zlajogluove zegu, ide formiranje Vijeća ministara.
da neces Ti mozda da je biraš,uhljupe !
\"Pri tome je najviše kritizirao ponašanje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika\" - ocekivano. zacudio bi se kada bi reko da je problem u FBiH.
Izravan napad na Dayton je ono što su uradili Roderick Moon i Valentin MajMoončić - dovođenje r.e.k.e.t.a.š.a (SDP - Stranka zLa čovjeka), pljaškaša i organizatora a.t.e.n.t.a.t.a (Lojanovići) i crnokošuljaša - u.s.t.a.s.h.a (Hrvatska stranka propalica) na vlast umjesto ljudi koji su legalno izabrani. Pametnom dosta, a k.r.e.t.e.n..i.m.a je ionako uzalud objašnjavati.
Ajme, nema SADAKEEEEE
Vidi, Zlaja mu viri iz dupeta. Džes\' ba Zlaja!?
PRITISNUT ĆEMO VAS, DOK DOBRO NE OGLADNITE!