Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inko naredio da svi sadsnji i bivsi visoki i niski predstavnici dobrovoljno daju pola plate mjesecno za gradnju Auto-Puta Kakanj-Zenica .
Brane predero servsko , cu te tuzit zbog lazi i klevete. Bosnjaci su mi dobro govorili da ste lazovi i evo sada to da vidim. Tetku ti zbajbukim ono pravo...Ja volim Bosna mnogo i tu sam se poturcio za vjeke vekova..
U Mostaru vazi papin katolicki nauk i inkvizicija. Oni su covjece naprvili krst od 40 metara u visinu a toranj crkve oko 100 u visinu naravno bez gradjevinske dozvole jer katolici sve mogu. Ako im trazis po zakonu oni kazu da su ugrozeni pa voli se i vlast sklanjati pred najezdom papinih ratnika. Beton , beton samo beton.
\"BiH je, mrtav konj i teret za ceo zapadni Balkan \" Ja necu da jasem mrtva konja .Miroslav lajcak :BiH je aranzman Amerike koji nije uspeo i nece niakda isto kao i arnautsko Kosovo\" Stiven Mayer visoki zvanicnik CIA
jel ono bijaše jedan čovjek jedan glas..
Pipo, evo za tebe, sada mozes da putujes u USA: http://sarajevo-x.com/svijet/globus/clanak/091030148
Pipo, dodji malo da me opipas... Pipak4EVER
Dodzite vi svi Pipi malo da opipate moj osuneceni! BIH4EVER!
Ja sam Vehabija i time se ponosim. Ajos gore - ja priznajem da sam Siptarski Vehabija. Ponosim se svojim porijeklom! Kako smo postali glavonje na Kosovu, tako cem iu Bosni. Bosna zemlja Vehabijska! BIH4EVER!
Raja ja ga nisam oPipo ima nekoliko dana ! Samo nas pipanje moze spasiti! PIPANJE4EVER!
raja, samo nas DZIHAD moze spasit. smrt komunjarama, oni su GORI od cet.nika BIH4EVER!
@svasta a bolan bio sto da nebude Bosnjak,pa ko je napravio ovaj grad,stari most itd?kinezi? hahahahaha BiH4EVER!
KONAČNO.
Papa Bendikt sapnuo e Inzku sta da radi a vi POturice USKORO ce vas TEK snaci uzassss
kakav je to grad pa jos nema gradonacelnika,kakvi su to gradjani pa sve to mirno gledaju.stidite se mostar i mostarci(obje strane)