Ostat će trojica stručnjaka
0
Inzko najavio zatvaranje mostarskog OHR-a
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VJEROVATNO ZATVARA MOSTARSKI OHR ZBOG POSTIGNUTIH\"DOBRIH\"REZULTATA,KAO STO JE NPR.IZBOR GRADONACELNIKA I VRLO FUNKCIONALAN I JEDINSTVEN GRAD!DAPACE I DAGUSCE MULTIETNICKI,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...AJMO CEO STADION-OVO JE VISE NEGO SMESNO,OVO JE SMESNO...
polako kupite prnje a? sad se b a l i j e spremite...valja vam ici u Anadoliju!!! Kazu dole vec ima nekih vasih indijanaca
Igrajte hrkljus ili sisajte motku!Mir brate,mir!
TREBAO SE DAVNO ZATVORITI, SAMO TROSE PARE, A NISTA NE RADE. NEKA SE FATAJU AFGANISTANA I IRAKA, TAMO CE IMATI PUNE RUKE POSLA.
Gospodine Visoki Predstavnice, ipak je rano da OHR napusti grad Mostar, sve dok Bosna i Hercegovina ne napravi ustavne reforme to nesmijete po nikakvu cijenu uradit.Bure baruta je jos dole jer pojedini hoce treci entit a kojem je genocidna tvorevina motor i inicajator, to bi bila jedan od najvecih gresaka sto bi uradili! Ustavne reforme pa onda zatvorit predstavnistvo OHR-a u Mostaru!