Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dominantno Hrvatski jedini mješoviti.Hmm. ili ti neznaš šta govoriš ili šta misliš.Dogovori se sam sa sobom.Grad su već jednom dijelili ali nije ispala najbolja varijanta.Sigurno si doselio sa nekog krša vidio malo betona pa sad prosipaš pamet koga ima više i kako će narod živjeti.
podjelit grad na istocni i zapadni i mirna hercegovina... popisa sto se tice zna se odlicno ko se istog boji i odgadja ga svake godine. mostar je po broju trenutno dominantno hrvatski grad.
inzko, koje glupo ime, serem ti se materi u po usta.
vala mu nešto i ne vjerujem, ako napravi jedan korak naprijed-odmah dva nazad... i tako vazda...neodlučan,ne zna šta hoće,ili tek bere platu i povremeno se trzne da bi izgledalo da radi nešto... nećel\' šta biti od toga...???
A nije ni ovom Inzku lahko u zemlji u kojoj se lokalni hajvani ne mogu dogovorit ama bas ni oko cega. Nece ovdje bit bolje dok mi politicare budemo birali da se ko igraju velikih Srba, Hrvata, i Bosanaca a u stvari samo kradu. Mogu se oni tako igrat dok i zadnji od nas ne crkne il ode vani i tako ce na kraju izgleda i bit. Treba samo par komentara ovdje procitat pa vidjet da se ovdje polahko gubi svaka nada, jos nam samo dragi Allah/Bog moze pomoc.
Ti si ba nekekav kompleksaš,kome je to još nick oznaka prevoznog sredstva,idi ba kretenu mrš sa foruma i pazi da ne izađeš u the \"Times\"-u...
Igra koju igra Inzko postaje providna. Njegov sledeci korak je nametanje \"bonskih ovlastenja\" na ustrb Hrvata, posle cega dolazi do zaostravanja stanja u Federciji BiH sto je drugi dio plana. Prvi je vec zavrsen sa \"odlukama o Brckom\" i posle toga dolazi do Ustavne Krize u drzavi koja niti ima Ustav niti ima Drzavu... Ne treba se mnogo brinuti jer scenario je vec napavljen i bit CE NAMETNUT GRADJANIMA KOJE I ONAKO NIKO NISTA NE PITA, A I DA IH PITA NE BI ZNALI STA DA ODGOVORE ILI URADE JER JE OGROMNOJ VECINI MOZAK IZAPRAN ZA ZADNJU DECENIJU I PO TAKO DA GRDJANI NI NEMAJU SVOG LICNOG MISLJENJA...
Opet dodvoravanje ili politika nezamjeranja ili straha prema Banjaluci. Da se slučajno ovakve stvari dešavaju u Federaciji BIH kao što se dešavaju u RS-u do sada ne da samo nebi bilo federalnih političara nego nebi bilo ni federacije.I za manje stvari Bošnjački i Hrvatski politićari su kažnjavani i ne samo politićari nego je i cijela jedinica policije je ostala bez posla.Nije mi jasna ovakva politika međunarodne zajednice koja naoćigled vidi ko ruši državu BIH, Dejton i sve ostale sporazume, ko se iskljućivo ponaša kao nacio-fašista a kao želi u Evropu. Jedino se nije izjasnio u koju Evropu? Dali je u pitanju neka druga strana svijeta?
POPIS iz 1991god. MOSTAR: Ukupno stanovnika 126067 Hrvata: 42648 ili 33,8 % Bošnjaka 43931 ili 34,8 % Srba 23909 ili 19,0 % Ostalih 15579 ili12,4 % Po čemu to Hrvati imaju većinu u ,,jedinom mješovitom???\'\' gradu? A što se tiće izbornog ustava da jedan musliman vrijedi dva glasa to još nisam ćuo.Koji je to ustav? Vjerovatno si mislio na Bošnjake jer ni svi Hrvati nisu katolici.
incko ju ar d best. dej onli ken puš jor kar
nzko promjeni izborni ustav koji vrijedi samo za Mostar!!! Mostar je jedini mjesoviti grad gdje Hrvati imaju vecinu, onda je tu izmisljen izborni ustav da jedan musliman vrijedi 2 glasa... Sto tako nesto ne izmislite za Sarajevo samo obrnuto..
Mostar urediti kao svaki drugi grad u BiH i otkloniti sve mogućnosti blokade.
bravo inzko Ukinuti sve što stvara blokadu u Mostaru, da grad može normalno funkcionirati a zaposlenici primati plaću!
.....samo naprijed, Inzko!! :D Stvarno je sramota sto Mostar nema gradonacelnika vec godinu dana...... nadam se da ce mjesto gradonacelnika dobiti neko iz SDP-a ili Nase Stranke :D
Inzko uhvatio momentum što se tiče obih bonskih odluka.Jedna sustiže drugu.