Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA DOCI DO DOGOVORA DA SE UKINE GENOCIDNA TVOREVINA PRIJE POPISA STANOVNISTVA! NEMA VISE ENTITISKIH DIKTATORSKIH MANIPULISANJA I TERORE A VI INCKO CETE ODGOVARAT ZA MITO I KORUPCIJU KOJU PRIMATE OD MILORADA DODIKA!!!(ODOBRAVANJE USVAJANJA REFERENDUMA U GENOCIDNOJ TVOREVINI)! NEMA PODJELE DRZAVNE IMOVINE KO I VOJNE IMOVINE PO ENTITETIMA I UNISTAVANJE ORUZJA I TENKOVA DOK GENOCIDNA TVOREVINA POSTOJI!!! ANA TRISIC BABIC LOMI, RUSI, UNISTAVA DRZAVU PO NAREDBI SPIRICA, TIHICA,COSICA I TADICA!!!!
kako ti nije dosadilo uvlačiti se u šup.ak rvatima,ma bolan oni vam NIKAD neće oprostit vukovar,ravno,eto ti spominješ zap.mostar,ma ti si jadan možda bio samo s učiteljicom i u mostaru i u bl,a možda nisi ni tad
neki su ustali na lijevu nogu.
samo da kazem ovom turbo Mitru jednu stvar: NATO savez je u svojoj istoriji bombardovao samo dva naroda : tvoje Srbe i Talibane. razumnog srbina bi ovo trebalo navesti na razmisljanje
Gospodine Incko potrudite se da 76 posto evropskog dijela BiH udje u EU, a ostatak ionako zeli u Azijsku uniju. Srpska i Herceg-Bosna njeguju evropske vrijednosti, Zap.Mostar i Banja Luka su cisti i uredni evropski gradovi, bez kriminala, gdje ljudi zive od svog rada za razliku od parazita i kriminalaca u Bliskoistocnom sarajevu.
STOP komentiranje na ovaj clanak.STOP
Zabranite komentare na ove tekstove o gosp. Incku,bilo bi fer.
Sklonite covjeka da ga nepljuju na svakom koraku j....ga.
% ide ide patak na daleki put,repic mu je kratak kljun je njegov zut itd.....
3 pa 1
Trebao bi i Incko jesti ona ....... za dug votazi.
Onako u svom stilu,kao i uvjek.
Ne slavim više Valentinovo!
ovo je sve ili ludo il pijano
\"mlakonji\"...he,he...nemoj tako...mnogo vam je dobra ucinio, cak i sal nosao...jeste nezahvalni, pa to je cudo.