Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veritas... mnogo je smesno gledati tebe kako govoris protiv nekoga a u tom momentu ne vidis da se uopste ne razlikujes od njih.. mrs...
sr\'bi su k\'rvo\'locni, nj\'ih ne int\'eresuje dr\'ugi o\'sim ne\'beskog kr\'volocnog sr\'pskog na\'roda, k\'oji u re\'a\'lnosti ne po\'stoji ko ni sr\'bija! i s\'rbin je ub;io fra\'nza ferd\'inanda (ga\'vrilo princip) sa svojom suprugom koja je cekala be\'bu od 8-i mjeseci...eto kol\'iko su srbi nor\'malni i hu\'mani.... a ga\'vrilo pr\'incip je bio cl\'an ma\'sonske loze \"c\'rna r\'uka\" ko\'ja je i dan da\'nas ak\'tivna i ta ko\'ja je prir\'pemala sve ge\'no\'cide bos\'njaka, je\'vreja, hr\'vata, cr\'nogoraca, alb\'anaca, mak\'edonaca,ma\'djara itd. PA\'ZNJA ga\'vrilo sa\'drzi dio im\'ena OP\'ASNE SE\'KTE N\'AZI ID\'EOLOSKE MA\'SONSKE L\'OZE \' \'V\'RIL\' koja je bila hi\'tlerovski in\'icijator i po\'drska o r\'asi ci\'stokrvinh ari\'jevaca a koja je i dan da\'nas ak\'tivna. ga\'vril\'o= v\'ril be\'ograd je jed\'no od gnij\'ezdo tih na\'zi kr\'volocnih ma\'sona i S\'ANU id\'eologa na c\'elu sa do\'bricom co\'sicem i ta\'dicam! \"c\'rna ru\'ka\"!
dobra inicijativa visokog predstavnika ali otic u srce gen\'ocidnih srbskih rat\'nih zlo\'cinaca i pricat o drustvu je un\'aprijed zavrsena prica.
u Doboju o demokratskom društvu :)))) jarane u Doboju se zoljom rješavaju politička pitanja.