Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si potpuno. Svaka ti je kao Njegoseva.
Treba predsjedavajuci da bude iz HDZ-a i rijesen problem. A sto lagumdzija hoce nekog svog nazovi hrvata je drugi problem.
Vidi naslova i velikobošnjaćke propagande!!! U naslovu bi trebalo pisat da je Inzko rekao da predsjednik vjeća ministara treba izabrat HDZ!!!!!
Kretenu licemjerni, izrode europski, suspendiraj najvećeg lopinu i diktatora u ovom dijelu europe gulagumdžiju i problem će bit riješen, ali ti to nećeš jer kako bi inače pljačka ove napaćene narode. MZ i SAD van iz BiH ODMAAAA
vlada ce se kad tad sklepaciti, na ovaj ili onaj nacin...to uopste nije upitno... ali ono sto je sasvim sigurno za buducnost ove zemlje (bolje receno ovih prostora),....tu nikada nece biti mira i prospireta, ili ce se ratovati oruzjem ili politikom i rijecima...uglavnom BH je postala \"Palestina u Evropi\" i vani su manje vise svi toga svijesni da probleme ovih prostora sasvim sigurno nece brzo biti rijeseni....mrznja i prezir kako nacionalna, tako i vjerska ne samo da je nestala, nego svakim novim danom sve vise i vise dobija na snazi, narocito kod mladih generacija, za koje je nekadasnja SFRJ \"prica sa druge planete\". \"Evropska Palestina\" je vec formirana. Razlika je sta je kod one prave Izrael okruzen Arapima (muslimanima), dok su kod ove \"evropske\" muslimani okruzeni krscanima..
A sad, malo se matematički rastegne koliko je 17/5 a onda se rastegne tko je predstavnik hrvata pa ispadne da je to i stranka za bih ili bilo koja druga koja će naći dežurnog hrvata barem 2g.unatrag da se izjasnio kako se osjeća tako i eto ga... sve zadovoljeno... :-)
To znači nečemo imati vlade još dugo ovo je gore od rata, u ratu smo bar znali ko smo i na čemu smo. Zna li neko gdje ima dobru optiku uzet za M84 ?
´KOBILICU!! Fin se svijet sve vise obrazuje ali i sve vise obrezuje,sto ti iz higijenskih razloga iskreno preporucujem.Dobro je i za mentalno zdravlje.
Obiliću, tambura sam trese kavez, niko mu ne drma...
@maja Muradife,neko se obrazuje,a neko se obrezuje!A svoju sklonost ka felaciu zadrži za sebe.
Pogledajte samo taj plemeniti izraz lica... horor. Kome takva njška može biti prijatelj, a?
nema nista lepse od obrazanog k.u.r.c.a hm mmmm kako volim pusiti
Nebi se trebali ni usto mjesati,p.i.c.k.a vam m.a.t.e.r.i.n.a !!!!!!!!!!
tebe su izgleda previse obrezali, pa ti sav mozak iscurio
MZ zajednica nema interes da se rijese problemi u BiH i njena pasivnost znaci pomaganje retrogradnim snagama koje djeluju po BiH. Ta prica koju godinama slusamo dogovorite se je kao sto bih ja rekao, hajde vi u Belgiji Flamanci i Valonci dogovorite se.