Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Inzko bi svjetski rat prespavao.
Gospodin Zabrinuti 😂
Neka, tako i treba. Predsjednik srbin, Premijer srbin, VSTV srbin, Sud FBiH hrvatica, SIPA srbin, Financije hrvat, Civilni poslovi hrvatica, Odbrana hrvatica, Predsjednik Federacije hrvat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I šta ćemo sad?!? :D
Sabur Inzko sabur, Nemoj se ti meni sikrat
Nikako da shvatite da je njegova funkcija ikebana...
Da ćujemo saopćenje Teleđetije, kako "nema veze" što u tome učestvuje,
Brže se pali Internet Explorer nego ovaj Incko
Realno, samo Bosnjaci mogu spasiti #BiH, ali na taj nacin da iskreno uvazavaju interese Srba i Hrvata!!!
Jel izrazio zabrinutost?
Bolan nebijo, jesi li svjestan svog nerada, i reci mi samo konkretnu stvar koju si uradio za svog mandata? Samo nesta osudjujes i kritikujes.
Koja je ovo lopina
Dobro i ....???
Pusti bolan kritike, ima on dovoljno kritika bez te tvoje. Šta je sa sankcijama. Kada ćeš i da li ćeš ikada pošteno početi da radiš i da opravdaš svoju previsoku platu od 50.000 KM. Lično smatram da nećeš nikada, jer, dok je krize biće i tebe na ovim prostorima.
incko izmenjaki ko ne postuje zakon i uvedi ekonomske sankcije nedajte im kredite neka puni buzdet i dijeli plste i penzije od dodik samo beuce kao pobjesneli bik samo nedajte kredite i kuja ce da legne molice da prihvati za 30 dana sve i vise
incko reaguje posle Petrića jer mu je on rekao pa bolan neprihvatljivo je to
Obrisi usta WC papirom kad zavrsis,...
incko pusti tu svoju poziciju nijemcu ili englezu pa da vidis kako se radi poso proziv tih idiota separatista za 3 mjeseca ce djelovati i pokazati kako treba da izgleda medjunarodno pravo samo govoris ovako onako tako bi radila i mala djeca moras imat muda ti si autoritet stisni te telce sto misle da se nesto pitaju
vidi se da je čovjek istinski zabrinut :) :)