Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko k'o Đekna. Još nije, a k'aće, ne zna se.
@BullevarOperativnih Dok SNSD bradonje ne izlaze iz Ruske zicagu i čekaju da im Rusi "završe posao"...
dobar dan, na koji račun da unaprijed uplatim za 50 kazni?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
On tek sada zaključio da su genocidaši necivilizovana bagra
Ako ga mislu uopste peoglasavati, onda bi to trebao uraditi pŕije 11 jula
Inzko više sad radi nego kad je bio u funkciji 🤣
dok nisi otisao nametni taj zakon pa nrk se dodik i sva grnocidna negagorska srbadija pusi
Moj Inzko,tope iftarski!
Nema od tog ništa, to i vrapci na grani znaju. Cijelo ovo vrijeme nije i eto sad če , zadnjih dana mandata pa da ostavi svom nasljedniku rusvaj koji bi nastao nametanjem takvog zakona. Neće se desiti
Kolko sutra
EU razmišlja 25 godina da li je genocid dobra ili loša stvar, pošto ne može da odluči i nije u stanju da naredi zabranu genocida i zabranu negiranja genocida, u Hag su dovukli crnce afrikance sudije da presuđuju jer oni bolje vide sa strane nepristrasno i neutralno šta se zapravo desilo i postoji li krivica, a evropljani nisu sigurni šta bi rekli i šta bi presudili, evo Inzcko tačno 12 godina razmišlja kako da upakuje formulaciju a da se zločinci ne uvrijede
Okacite vi ta nezvanicna saznanja macku o rep. Obecanje - ludom radovanje! Nacionalizam cvjeta jer su vidjeli da mogu raditi sta hoce i da im nece niko nista. Gospodin ce biti vrlo zabrinut, a oni ce po svom.
Simbolicno bi trebao na 11. Juli ako je pravde za zrtve 🙂
Aj, aj, jao...sokiran. Uf, ne valja nikako, Inzko sokiran. De, malo secera i vode, da ga fraz ne safata. Uh, uh, gluho bilo.
Onda naci IP adrese od pascadi I sve pohapsiti.....ma* jku li vam ebem
INZKO je zabrinut poslednja svoja dva mandata
Bulevar na aparatima
Pustite vise Incka i druge ublehase. Nema od njih svih hljeba narodu.
може прогласити и оставити још веће тензије за собом! Не могу странци одређивати како ћемо ми живјети и доносити законе које они мисле да треба да постоје! Мада мислим да неће имати мудашца да га прогласи, његова каријера је завршена!