Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi mašnice grdne rane
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Nista od tog
Hahahaa,koji su ovo ublehasi i sovinisti,pa svako iole pismen zna da mi necemo u EU nikad,prvo EU,tzv se raspada sama od sebe,a drugo,pa kome ,osim obicnog naroda,odgovara red,ma nikom,samo nam bacaju prasinu u oci i ne znam ko uopste normalan moze nasjesti na ove gluposti,lazi itd,itd,izvlace se pare iz BiH,pod patronatom te iste EU i OHR-a,to treba natjerati do mora sve,to je zadnji sljam svjetski
odakle ovaj izraz "zasučite" o.O
joj sto se sve rapidno potpisuje, reformise, gura, aplicira, kad Brisel i Washington malo zavrnu ruku vladajucoj stoki i priprijete hapsanom. Ja mislim da je onaj Radoncic pao samo kao demonstracija toga da nema nedodirljivih, i onda se i Bake i Dodo i Covke kolektivno usrali. A nije da SIPA i CIA nemaju podebele dosjee za svakog od njih.
Dosadan si i ti Incko! Kakva korist od tebe, da se prepucavaš sa onim iz Laktaša?
Drzava BiH - Sa tri clana predsednistava, dva entiteta, jedan distrikt, deset kantona, OHR, stranim sudijama, pokusava uci u EU. Pa bajke su realisticnije.
Najviše se slavi se u Kiseljaku, parada ustaške omladine u uniformama, hrvatske vojske pod zastavama R. Hrvatske u organizaciji i pokroviteljstvom HDZ-a i D. Čovića.
Drugim rijecima: "Dragi predstavnici bosansko-hercegovackog naroda manje kradite ! "
Reče Inzko i zapjeva Tranziciju....kako vjetar puše mijenjaju se dresovi..... :)