Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ode hrvatima Mostar odose i hidrocentrale jer grad upravlja tim resursima.
Poslije rata bilo je po život opasno da neko od Hrvata kaže da je za jedinstven grad,uređen kao drugi.Čekali su da postanu većina i tek onda počeli zagovarati,kako je u ostalim gradovima neka bude i kod nas.E sada ćemo i mi da čekamo makar i sto godina,jer ne zaslužujete da vladate čitavim gradom s obzirom na onolike zločine koje ste počinili.
mujaga ja zivim na \" tvojoj\" kaldrmi - kuzis? i to ne ja nego od mog cukundede pa na ovamo, zato ne svojataj nesto sto nije tvoje
latinski podlaci možete da dobijete kitu za hou umjesto glasa, čim pređete preko Bulevara prema Neretvi. A da se vratite prije mraka jer iza akšama opasno za vlahe hodati po našoj kaldrmi.
Latinsko pitanje je najuspješnije riješeno u Bugojnu, Konjicu i Varešu. Mostar urediti po istom principu. Incko može samo da ga polabrnja u hladovini.
Turci su završili poso u Mostaru, stari je njihov, abadvije strane Neretve su naše a škutorima ostaju gudure u okolini Lištice. I mirna Bosna.
hrvatima statut jedinstvenog grada mostara a bh alijama kolektivni izlazak na otvoreno more
najelegantnije rjesenje je da Hrvati iz Tuzle mijenjaju nekretnine sa Bosnjama iz Mostara i problem zauvijek rijesen !
Građani BiH zaslužuju bolje političare od ambasadora MajMoona, njegovog majmoončića Valentina, islamofašiste Zlajoglua i poturica koje su oni doveli u vlast (pljačkaši i atentatori Lojanovići te g o v a n c a iz Hrvatske stranke poturica - HSP.)
pitanje mostara je već riješeno, a to će potvrditi i popis stanovništva...
Nisam siguran da ovi srbi i hrvati shvataju da njihove ideje je Hitler izmislio, Herceg Bosna je jedino postojala za vrijeme Hitlera na primjer. To se samo moze ponoviti kad Srbi ili Hrvati pobjede Evropu putem nuklearnog rata.
@oscar Šta bi trebali, uvesti princip \"Jedan čovjek, jedan glas\". Može, ali samo na teritoriji cijele BiH. Vi Škutori bi htjeli 33% vlasti u državi sa 12% stanovništva, i potpunu vlast u Mostaru sa 55% stanovništva. Previše vam je zinula guzica, Srednju Bosnu nepovratno gubite, a nećete ni Mostar poklopit.
ovi iz sda sto nam nude povratak u 90-e i podjelu po etnickoj liniji nadam se da ce ostat izolirani
grad kao i svaki drugi nista manje i nista vise, tad ce vjerovatno prestati i homogeniziranje po nacionalnoj osnovi
gradjani mostara nisu gradjani neggo stoka,ne zasluzuju vlast nego ih treba poklopit betonskom polocom