Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta si ti uradio da bi zacijelile? Bio "zablinut" i primao 50 milja mjesečno.
Ma sad si nasao da pricas! Mnogi su slali pisma na tvoju adresu radi Dodikovih izjava i sta si ti uradio!? Nista! Tu si samo da primas ogromne novce i konstatujes kako je ovdje narod glup.
Ma sad si nasao da pricas! Mnogi su slali pisma na tvoju adresu radi Dodikovih izjava i sta si ti uradio!? Nista! Tu si samo da primas ogromne novce i konstatujes kako je ovdje narod glup.
E moj Valentine... Građani "biraju" one koje vi (zapad) odredite, jer vam odgovara nestabilna BiH koju će zapad iskoristiti kao okidač za obračun sa istokom. Mogli bi se polako počet pakovat koferi, ili NE! Odlazak kritičara iz zemlje ovim jajarama na vlasti i odgovara, jer odlaze oni koji glasaju protiv a ostaju uhljebi koji će opet njih da biraju .
Bjez Incko u klinac, samo zajebajes
Koji je ovo ublehaš, majko moja. Ko ga plaća i zašto? Šta je njegova uloga uopšte? Ogledalo odnosa međunarodne zajednice prema BiH.
Građani i dalje biraju tradicionalne stranke jer ratne rane nisu zacijelile Lider HDZ BiH je tokom svoje izborne kampanje javno pred domacom i svjetskom javnoscu prijetio Bosnjacima (muslimanima) svojim "planom B" javno aludirajuci na mogucnost pokretanja rata protiv BiH, obnovu Hrvatskih zlocina i genocida nad muslimanima, a vi kao visoki predstavnik, EU ili Brisel, niti vlada Hrvatske niste imali potrebu da se distancirate od ovog najcrnjeg nacizma "promicatelja EU vrijednosti".
Pa šta bi Inzko trebali........da glasamo za SDP, čiji je potpredsjednik bio pripadnik genocidno-zločinačke vrs i najvjerovatnije učestvovao u sprovođenju genocidaa i zločina protiv čovječnosti nad Bošnjacima.........P.S. srpčad iz Glamoča, Bos.Grahova i Drvara su glasala za uzpovca čovića, ali katolici to ne pominju
O INCKO, JES' SE ZABRIN'O?
Ko ovu budalu probudi? Ko mu je zatreso kavez?
Mrš, ma4er ti je3em neradničku, ti si za sve kriv.
insko i zvanično prešo u filozofe
WTF IS THIS SHIT??????? https://avaz.ba/vijesti/bih/421357/pola-miliona-nevazecih-listica-ovako-je-bakir-“spustio”-fahru
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ne dipr kad znaš da su izbori naštimani.