Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@megacar ništa nije trajno i vječno
Alo suniti,nema ponistavanja zakljucaka,RS je trajna i vjecna a vi vidite sta cete jesti za koji mjesec.
prvo, nisu ameri ni za koga, oni rade za pare. drugo oni drže čitavu evropu kao svoju prćiju, i evropljani će raditi kako im kažu, treće, entitet pc će postojati do sljedećeg rata, a od srbije će ostati beogradski pašaluk, četvrto, rusija neće pomoći srbima, malo je predaleko i srbija je sad američka igračka, rusima su ostavili gruziju da se sa njom igra
Svrbi su uvijek zrtve,da nam je onda znati ko je sravnio Vukovar,granatirao Dubrovnik,ko je klao u Srebrenici,Foci,Visegradu,Vlasenici?Pa da mora da su islamski ekstremisti iz Federacije.Fuj stoko .Jadni ste.
Republika Srpska je zrtva islamskog ekstremizma koji se razvija u Sarajevu,koji se gadi EU i zbog cega Srbi ispastaju jer su natjerani da se dogovaraju da ljudima koji uvode serijatske elemente u politiku i zbog cega svake godine gubi 500 miliona eura i rjesenje tog problema je razgradnja BiH koji se na mala vrata uvodi u politici SAD a dokaz su izmedju ostalog istiniti tekstovi koji se plasiraju u NY Timesu.
Evo ga ponovo novi fašista,pa muslimani žive u Europi već boga pitaj koliko i eto sad ti kažeš da će ime europa j**at kad tad mater,nemaš pojma koliko si glup djubre fašističko.
@sirius Mislim da nema naroda-nacije na zemaljskoj kugli koja je toliko opsjednuta vjerom i nacijo.Kakav islam i kakvo krscanstvo ,o tome jos samo govore naelektrisani srbi.Kada su se Hrvati pozvali na Evropu i krscanstvo,a daleko su blizi u tom pogledu Evropi nego vi pravoslavci.Pozivate se na Rusiju i pravoslavstvo,na evropu i krscanstvo,na Kinu i budizam.Kada su se Bosnjaci-muslimani pozivali na islam i islamske zemlje i kada su prijetili time. @pqq Nebi se slozio sa dijelom tvog kometara oko Hamasa i dovodjenja u vezu Hamasa i podrske od strane BiH ili samo od Bosnjaka.Sav svijet osudjuje nasilje koje cini Izrael,samo Milorad Dodik mu daje podrsku.
Izgleda srbe zaboravile kako NATO tuce :))) Ahh da pa oni su pobedili Nato :)) Hhahahahahah...koje sirovine...
@Sirius , tebe ce nabiti u dupe da letis do sirijusa bez povratka, a fakat takvi poput tebe i ne pripadaju civiliziranom svijetu @Vita , znas li zasto je amerika neutralna? zato sto mnogi u bosni daju podrsku hammassu a zna se kakvi su njihovi odnosi. Dakle vi podrzavate americke neprijatelje i jos bezobrazno ocekujete pomoc od njih. budite sretni sto amerikanci nisu poput evropljana pa ne stanu uz dodika.
Kao da mudro slovo pronalazi, nije mi jasan ni sekunde..... Dali je antidejtonski to što su uradili? Jeste! Ukini zakon i vozdra! Ovo nije ni prvi ni posljedni put da rade protiv ove države prodžene ruke Srbije (RS). A amerima porucujem, možete ovdje stvari srediti za par minuta, a ocigledno da necete i da vam odgovara što smo rupa svjetska.... Zato molim Sjevernu Koreju da svoja nuklearna testiranja usmjere prema balkanu i spasi nas muka svjetskog testiranja i proucavanja živog svjeta u BiH.
Ovde se radi o svadji EU i Amerike koja nastoji po svaku cijenu da uz pomoc Inzka i muslija da zakuvaju a Ameriak da profitira kao pre 17g. Muslimanima u Evropi ce kad-tad Evropa yebati mater i sve Hriscane pomoci protiv istih.
hajde donesi ga više idi u pm
Moja poruka za Skupštinu RS: Aferim! xD Šta će im reći...vidiš da nas .ebe ko kako stigne, jucer Rusi, danas ce Inzko...
Nece !!!
da li ce ovaj Inzko uvesti vise tu BiH u EU da li ce U.S.A pogledati na nas i srediti ovaj haos u 5min da idemo vise dalje...i mirna Bosna :D