Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pravi parazit! Zayebo je sve naše politicare... pare uzima a bas ni prstom ne mice!
Njega u javnosti možeš vidjeti još samo kad je kakva utakmica i gdje ima meze/pića, uživa u ljepotama zemlje i gori je od vlasti, plaćaju ga ništa ne radi
Incko pederuuuu🖕
Sad cemo da vidimo da li je onih poar stotina hiljada dolara iz Saudijske Arabije za koje se saznalo prije par dana biti dovoljno. Nije Inzko dzaba pustio bradu.
Samo da Mile nije na crnoj američkoj lsiti sad bi on došao u sjedište UN da porazgovara sa ruskim predstavnikom o zlosatvljanju Srba od Inzka i da Melaniji pokloni one cipele !
Najveći neradnik u neradnoj BiH...
kad bolje razmislim, moram još samo da se poserem na tebe inzko i na evropu koju predstavljaš...
J... majku šta on ima protiv revizije?! Znači pobili nas i moramo ih pitati smijemo li ih tužiti !!! Đubre licemjerno!
Opet ce dodik biti glaavnaa tema :)
Eksperimentisu i podnose izvjestaj , zasto su konstruisali takvu BiH ? Jedini razlog da udovolje srbocetnicima, posle Genocida...!
Država u totalnom raspadu ! Korupcija ! Kriminal ! Nepotizam ! Zaduženost ! Moral na niskom nivou ! Inzko ili ovo rješavaj ili odlazi !!
kad neko kaže Incko ne radi, Incko ovo, Incko ono .. Incko je uposlenik, poslušnik, ako on ne reaguje ili ako mu je svejedno to znači i da je Evropi svejedno .. pa nije on u privatnoj i samostalnoj misiji, njegovo je da sluša i izvršava naredbe ..
Zar je ovaj lik jos ziv.Mjesecima se nista ne cuje o njemu.Mora da mu je ovaj izvjestaj kao lobi da trazi povecanje plate za svoj nerad.Godinama je bio primjer nasim politicarima kako se za nerad moze primati debela plata
Covjek koji nista nije drugo radio nego davao intervijue i prijetio rijecima, a ni Dodik, ni Bakir ga ne jebu ni pet posto
Nemoj tako, prijetio je on i tenkovima Nato-a kad je gorilo Sarajevo i Tuzla.
Izvještaj glasi: "Protektorat i dalje na aparatima, samo infuzije nedostaje".
haj gon'te se vise iz nase zemlje.......
peder...
gon'te ga vise u PM, sta radi ovdje koje PM, kad osim sto uzima platu i povremeno "podnese" izvjestaj, nista drugo ne radi...