Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ovako nisu mogli uraditi prije godinu dana. Ma ovo zove na revoluciju.
Hrvoje, TJ MILORADE, mozes CUCLATI GLATKE, OB.REZANE I SLATKE BOSNJACKE KI.TE IPO.! Imat ces TRI PRSTA AL DOBRICI COSICU U SU.PAK! Sanjaj o trecem , sanjaj............................
Nadam se da je ovo sarkastično mislio...
@Kraljevstva, \"Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.\" Košta me života, tj. vremena. Kako je maloumno provoditi život igrajući igrice. :)
Bosnjace,-ne ljuti se, na sretanje-uputi se, cujes li ba onog zova , ceka te sretna-GODINA NOVA ! Realno-sto jes=jes !
BH političari nisu imali više izgovor za formiranje vlasti nakon formiranja vlade u Belgiji prenose zapadni mediji! Eto kako to stranci vide!
@tambura, smiri se. Ne možeš očekivati da u 21. stoljeću svijet podržava velikobošnjačku politiku koja po principima pripada 19. stoljeću. Da je Zlaja ustrajao (ja sam čak mislio da hoće), BiH bi neizbježno išla prema raspadu. Ovako ga je netko upozorio, možda Amerika (džaba Sejdo izdao Palestinu haha) i BiH je dobila par godina života. Mada, džaba je to, kratkoročno je. Jedini način na koji BiH ima šansu za postojanje je uređenje sa tri republike. To bi spustilo nacionalne tenzije i počelo bi se pričati o ekonomiji.
SVOM GRADJANIMA BiH,A POSEBNO KOMENTATORIMA NA PORTALU-SARAJEVO-Xcom, ZELIM UGODNE I SRETNE NOVOGODISNJE PRAZNIKE ! SRETNA NOVA GODINA ! realista
Direktor SIPA i RAK serbi genocidasi, Visoki Predstavnice ZAR VAS nije SRAMOTA pristati na TAKO nesto...?!!! Ko kad BI HAJSMANOVI HITTLEROVCI bili 60% u SIPA i njihov GLAVNI HITTLER na celu KOJI CE OD JANUARA POCETI TERORISANJE I PODVALE Bosnjacima, TO VI JAKO DOBRO ZNATE...!!! NEK VAS JE SRAM SVIJA CJELOKUPNO...!!! BLLJAK...!!!
Dragan Covic, Predsjedavajuci Ministar...?!!! PA ZAR SI LAGUMDZIJA KO I GRADJANI BOSNE I HERCEGOVINE VISE NEGO SLIJEP I GLUPI...? JEDAN OD NAJVECIH KRIMINALACA POLITICARA KO STO JE DRAGAN COVIC DA BUDE PREDSJEDAVAJUCI... ? TO BI BILA VISE NEGO KATASTROFA...!!! TO BI BIO KRAJ BOSNE I HERECEGOVINE...!!! A O ZAVJERI I UNISTENJU BOSNE I HERCEGOVINE OD DRAGANA COVICA I NJEGOVOG MENTORA KASAPINA-MAFIJASA I FASISTE MILORADA DODIKA DA I NE PISEM...!!! SE-REM VAM SE NA VASU PAMET, BOLJE RECI NA IZDAJU I LUDILO...!!!
Gdje je taj Gavro da mu objasni Princip kako ne pljackati jadnu raju
ma šta čestitao, trebao je im je po šamar odvaliti!
Svaka cast bh liderima. Trebalo im je samo godinu+ dana da se dogovore ko ce u koju fotelju guzicu smjestit, a to nije nimalo lak posao :)
Ovaj misli da je Marija Terezija, al` je mnogo ruzniji i glup-lji