Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li kupio kovertu i markicu za ovu cestitku ili je i ovdje ustedio 70 centi. xa xa zasto covjek prima platu .... ja mislim da mu se mozak oznojio dok je ove stihove sklepo. valjalo je ukljuciti sinapse i vijuge pa napisati ovakvo filozofsko djelo. siuran da se i dodik smije ovakvoj lakrdiji. umjesto da radi svoj posao i kazni proslavu 9 januara on im pise ljubavne tirade eskapade
Kakvi smo, dobro su nam i ovog pustili u Bosnu...
jesil se zabrinuo...
Veceg nehljeba nisam vidio. Zar moze covjek prodavati ovoliku maglu i za to dobijati ogromnu platu?
Živ je......
ahahahahaahahahahahahahaha vasrksnuo
koja sklepana izjava, niđe veze
ja ti zelim da se manje brines...previse je to za tebe.....uzet cemo ti dio tereta...da odmoris malo....svaki praznik je kobejagi praznik da cinimo dobro drugima.....a ko to radi danas ?? koliko cinimo dobro ?
sve mi zao lika, hoce li mu i srce nastardati od silne brige - zabrinutosti ...
@x111tayson i ja sam se evo sva "zabrinula"....
ooooooooooooooooo COMBILO uranio, zoru prevariooooo ...