Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma putuje gospodin na racun gradana BIH!!! Sve se bojimda je kartu platio iz svog depa!!
@Johnnie Ma koga bli racKu tko Inzka placa, nas boli sto on ama bas NISTA ne radi za ovu drzavu. Jedno veliko NISTA, samo jos vecu krizu stvara!! Hocu da kazem da za to toliko mjesecno bogatstvo treba nesto RADITI A a ne samo nijemo promatrati. Zar ne vidite u kakvoj je krizi BiH?!
a da nisi primjetio u medjuvremenu da si se ti i tvoji pretvorili u tvrdje fasiste od samih fasista
Crni Incko kuš tamo medju vlahe
Za razliku od nasih politicara koji o nasem trosku kupuju od aviona dp gaca za zene i ljubavnice, Inzka mi ne placamo, tako da ima pravo covjek da, p svom trosku, ide gdje hoce i radi sta hoce. I nije nas Inzko doveo ovdje gdje smo, u dno dna, vec smo se doveli sami
Samo handzar u ruke bosnjacka braco pa idemo na klanje da mezetimo.
Je.be.m vas needukovane, Inzka placaju zemlje clanice Vijeca za implementaciju mira. Ne brinite, nije vase pare uzeo (ako ste sta slucajno zaradili jedenjem go.va.na po Klixu).
Sve se bojim da je otišao baš zbog Boga i Božića ili je to uradio zbog Nove godine ali može mu se, i ja bih otišao na Božić u rusku crkvu u Čukotku ali ne ide... @Poruka Ne miješaj nas sa Hrvatima i ne lupaj gluposti, šta Srbi imaju bježati kad su Srbi i oslobodili Jugoslaviju, da ti njih nije bilo ti bi sad vjerovatno bio Klaus ili Franjo, ustvari ti bi to sigurno bio jer nije moj bivši predsjednik bio član fašističkih jedinica nego tvoj!
Valentin Inzko, najvezi krivac KRIZE u BiH, ima mjesecnu placu od 60 000 KM + topli obrok, odvojen obiteljski zivot, vanredne sjednice i putovanja.
Jedino Vlasi su masovno morali pobjeci u Argentinu za vrijeme 45 jer su vecinski saradjivali sa Hitlerom.
Mi placamo, a on se provodi i luksuzira. Da mu nije papreno placenog angazmana u BIH (citaj - nezasluzena plata i druge beneficije od nekoliko desetina hiljada eura), ostao bi nekakav treceraredni austrijski diplomata.