Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sefer je posten covjek cim su ga htijeli ubiti sve ti je jasno!!!
Prosperitetna demokratija bila je u Jugi za sve građane, sada je ona prosperitetna samo za 1% građana.
Joj sto mrzim ove nase price tebe fol briga koliku Incko ima platu ma fuj. Nikad neces biti sretan covjek jer samo te tangira ko gdje radi ko kakvu platu ima itd... Kao kada su bili protesti za JMBG pa kaze lik sta cu ja protestovati kad sam dole vidio lika sa znas kakvim tabletom izlazi iz znas kakvog automobila!!??? To je po njegovom misljenju tatin sin i on nece protestvovati nego ode kuci da se gusi u svom jadu i da govori kako nema posla a glasa za SDA fuj......
...ima ovdje mnogo guzičara koji pos'o traže, bog amole da ga ne nađu...osim ako nije direktorski...
ja ali zato ako za Zlaju i Fahru glasa sigurno cemo doci na nivo Svicarske? Koja je poenta spominjanja SDA? Treba probati glasati za Sefera da vidimo hoce li on sta uraditi. Ili za Ajanovica, taj lik je car.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav je nakaradan dejtonski sporazum nece nikad ni biti.
...kad proštijem 'vako mudru analizu, lijepo mi sabah uljepša...
Pushi quratz preplaceni, neradnicki zlovenski majmune!!!
...slovenija do beča?
inzko je zlovenski nacionalista sa austrijskim drzavljanstvom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
inzko jel istina da imas platu 17 hiljada eura mjesecno???!
Ja ne znam koji je k* ovim strancima, kako više ne vidi da smo mi prokleti i ukleti, balkan se fino treba ograditi i pustiti da se poubijamo, i onda fino zasaditi drveće ili naseliti kakav normlan svijet.