Dodikova retorika zabrinjavajuća
0
Inzko: BiH će postojati, bez obzira na izjave iz RS-a
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DUDLAJ DODO!!!!!!!!
Čuj \"ove izjave zahtjevaju objašnjenje\"! E, pa ako ti dosad nisi shvatio s kim imaš posla, nećeš ni nakon tog \"objašnjenja\". Smjeni ga i zabrani mu bilo kakvo političko djelovanje. Time ćeš opravdati platu koju primaš. Nek pravosudni organi detaljno pročešljaju njegove \"poslove\", a organi gonjenja urade svoj posao. Siguran sam da mu dugogodišnji zatvor ne gine.
Hrvati su pokatoliceni Srbi vatikanske ku.rve i svabske sluge narod bez jezika koji menja svoje reci da bi sto manje licio na orginal. Nego kako zrakomlati i četvernonžno zeleno štapikalo? Kuk.avice koji se uvek kriju iza stranih okupatora i samo tada su hrabri!
srbi su teroristi, srbija je fasisticka i nacicsticka drzava ratnih zlocinaca. srbi=ruske vampirske krvolocne azdaje!
Ne mogu da vjerujem da nasi (Bosnjacki politicari) ne odgovaraju na ovu dodikovu retoriku,Inzku svaka cast ali i njemu samom ce dopi.diti da brani BiH jer svi nasi politicari cute i time ohrabruju Dodika.
Gospodine Inzko,nama Bosnjacima je jasna tvoja pozicija u BiH i suvisno je da bilo sta odgovaras na Dodikove provokacije jer tim odgovorima ti samo produbljujes provociranje inih koji iskreno vole BiH.Iskreno i pouzdano tvrdim da R Srpska bez ikakvih posljedica moze raspisati referndum i odcijepiti se od BiH a vi ce te i dalje pricati kako to ne moze.Pa Bosnjacima je jasno da je krscanska Evropa i Amerika strpala Bosnjake na nei dio bosanske teritorije kako bih bili od strane Bosnjaka prihvaceni kao spasioci,a ustvari,vi ste koordinirali akcijama neprijateljske vojske kako bi dosli do ovakvog stanja kakvo jeste.Vi ste samo predstavnik jedne genocidne Evrope koja BiH i dalje unistava.Vi dobro znate da Evropa zeli da se oslobodi Bosnjaka sa tla BiH,odnosno da oni djeluju kao nebitan faktor na evropskim prostorima.Kosovo je postalo nezavisno kako bih izasli u susret Srbiji,jer Srbija sa Kosovom ne moze u Evropu,bez Kosova vrata ce joj piti otvorena.
nezavisna RS i HRHB
nato je zaustavio napade i bombardovo polozaje oslobodilackih snaga BiH, HAHAHAHAAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH HAAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH KOJI STE VI BOLESTNICI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PATOLOSKO BOL:ESTNI LA:ZOVI
PISAM SE I NA DUDLASA I NA MANJI ENTITET
http://tinyurl.com/3k9y5kb
ne kontam, bolje je dodi da se ulize bosnjacima, jer u slucaju da policija rs nesto pokusa, izbio bi rat i sad nismo neravnopravni kao 92.. sad bi definitivno oslobodili bih od agresora.. tako da njima nije u interesu da bude rata, jer bi izgubili sto posto :P
Svaka cast prolaznice. To je prava istina. Trebali smo mi dalje od Doboja pa neka nas NATO bombarduje.
isfrustrirana srpska hrvatska i bosnjacka djeca se ne skidaju sa interneta izadjite malo, druzite se
Dodikova bando, ovo nije dobro što vi radite. Nemojte mislit da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao, a srpski narod možda u nestanak, jer se srpski narod ne može odbraniti ako rat bude ovdje.
@ CR, a koji je to medjunarodni sud utvrdio da su Turci pocinili genocid nad srbadijom, osim vasih genocidnih i agresorskih sudova, a to za nato 95-te si upravu samo sto si pobrkao nije nato zaustavio vas fa.siste, nego je nato zaustavio oslobadjanje BiH, kada su nase jedinice bile na \"pragu\" oslobadjanja B.Luke i ostalog dijela BiH od agresora nato je zaustavio napade i bombardovo polozaje oslobodilackih snaga BiH, nato je cekao 4 god. da vi sta uradite da podijelite BiH, da unistite Bosnjake , oduzese oruzje Srebrenic, Zepi pa vi genocidni narod udjoste u te enklave i poklaste goloruki narod, sve uz pomoc nato,mz,un, htjeli ste veliku srbiju pa dobiste veliku ku.rcinu, kako ste poceli mozda vam ostane beogradski pasaluk i to ako se Bosnjaci,Albanci,Hrvati i drugi narodi sazale pa vam i to dozvole da imate.A ne znam zasto se bolan koprcate kad znate da ce ovo sve biti tursko.
Jarane moj dobri Inzko, pricaj ti sta hoces, ali drzave nema ... Kad uspostavis jaku (decentralizovanu) drzavu BiH sa vladom koja radi, onda se javi sa stavovima.
@CR K, G, H ispred I u C, Z, S vole jedan nepismeni:)