Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi Inzko sigurno ne skodi.Svaki mjesec po 25 000 evra u padze i sve placeno.Da si na ovdasnjem minimalcu i da sve platiti moras onda bi se prvi pobunio jer i ovako ne radis nista
odkud znas da je 25k €?? dodikova prica ...nemoj misliti da podrzavam ovog clown-a iz ohr-a ....
Vec je krenulo... ako ako ako - zar moze nenamjenski ?!?
država diže za 18 pf/l -zašto su i naftaši digli cijenu za 20 pf/l kada gorivo u svijetu nije poskupilo. 1,86 je bio diezel prije mjesec dana.. a od februara ce bti 2,20. zstim ide... hljeb, autobuska karta, i sve ostalo što nema veze sa naftom.. idite u 3 PM.. SVI redom. Odoh u Njemacku i tamo cu placati porez.
sretno buraz , vjerovatno ces zivjeti u "WG" - sa petoricom jer su stan i rezije haman 900 €....
Incko se vrlo naivno pravi blesav... Kao da se vec ne zna da ce pare od novih akciza zavrsiti u krpljenju budzetskih rupa i dzepovima vlastodrzaca. Gdje su dosadasnje akcize? Na istim mjestima. SDA za 4 g. mandata nije izgradila ni 1m autoputa, al7 su zato uspjesno sredili nove namete, pljackaski zakon o PIO, , sjebali zdravstvo, povecali nezaposlenost, rastjerali desetine hiljada ljudi iz drzave... Aferim! To je ta SDA demokratija. Narod zna, zar ne....
A ako ne bude utrosen kako kazes, ti ces se pocesat po guzici i reci eto bas steta!
A i tebe mi je vise pun kkuuraac.
Srećom ne zivim više u voljenoj bih! Jer su me takvi otjerali iz nje u svijet
Ma izgradit će smr...e sarajlija još zicara i sabilaznica oko sarajeva a ostalims kantonima kao i obično šipak!
Pa sta se onda jarane javljas,kada svakako nisi u svojoj voljenoj BiH? Nego ti fino,ono kada dodje ljeto,a ti dodjes u svoje selo iz obecane zemlje,pokupis vamiliju pa u glavni grad da se provozate zicarom!;) Ha,moze li tako? I papak,u gradu se kaze zaobilaznica,a ne sabilaznica:)
Pa tebe ni djeca iz predškolskog uzrasta vise ne shvaćaju ozbiljno
Ako novac od akciza bude trošen namjenski -A AKO NENAMJENSKI ...RECI TI NAMA MI NEZZ.......
AKO, AKO
Problemi sa ovom pricom: 1. kao generalno pravilo, ako zelis da vlada ulozi 100 maraka u neki projekat, moras joj dati 200 jer se otprilike pola gubi finansirajuci birokrate i politicare. 2. od koridora c5 koristi ce imati prvenstveno oni koji koriste taj specificni put, ostali samo pokrivaju trosak. A i tu limitiranu korist negira cinjenica da ce svi oni ciji poslovi ovise o prometnosti danasnjih puteva. 3. Ovo ce natjerati sve firme da povecaju cijene ili pogorsaju kvalitetu usluga.
Odakle sad ta prica "ako se bude uplacivao", pa valjda su napravili mehanizam da tako bude, ili ne bi bile usvojene akcize.
Ovaj ce u pemziju , ovdale ....!...
A posto su se u zadnji 25 godina bas namjenski koristili imacemo pravu korist... A i ti si nam bas Koristan, po recepcijama i koktelima kako jedes sa stolovima, a plata ti 22 000€ , mamu ti ne okaleisanu
Namicatelj .... nametnem ti .....
Većina tog novca ode u krpljenje budžetskih rupa, a drugi dio u izbornu kampanju SDA. Ono što siće ostane možda ode u neki trotoar ili neki mali tunel i to je to. Intzko je odavno izgubio svaki autoritet kao visoki predstavnik, jer samo priča o zabrinutosti i konstatuje ono što svi već znaju. Neradnik sa najvećom platom u Evropi.